Foto's Maken Met Muziek

Inhoudsopgave:

Foto's Maken Met Muziek
Foto's Maken Met Muziek

Video: Foto's Maken Met Muziek

Video: Foto's Maken Met Muziek
Video: Maak een filmpje van foto's met gratis app iMovie of Quick 2024, Mei
Anonim

Leuke herinneringen vastleggen is het halve werk. Maar het bekijken van foto's terwijl u naar fijn afgestemde muziek luistert, is gewoon een opwindend gezicht.

Foto's maken met muziek
Foto's maken met muziek

Het is nodig

Sony Vegas-programma

instructies:

Stap 1

Om foto's met muziek te maken, kunt u een eenvoudig programma gebruiken dat gemakkelijk en handig is om mee te werken. Het heet "Sony Vegas". We lanceren het programma. In het geopende venster ziet u veel verschillende functies en apparaten. Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat dit alles heel moeilijk te begrijpen is. Maar eigenlijk is het dat niet.

Stap 2

We vinden een track voor videobewerking in het venster dat opent. En zet daar de gewenste foto's. Hoe meer foto's er zijn, hoe korter de overgang van de ene foto naar de andere zou moeten zijn. Dit duurt gemiddeld 3-5 seconden. Een basisovergang ziet eruit als een vloeiende overgang van het ene beeld naar het andere. Maar u kunt kiezen uit de voorgestelde. Verschillende geometrische en fysieke overgangen diversifiëren het nummer aanzienlijk met effecten, en zullen zeker de interesse van het publiek wekken.

Stap 3

Als we klaar zijn met de foto's, gaan we verder met de muziek. Om dit te doen, verplaatst u het gewenste nummer naar de bewerkingsstrip voor het audiobestand. Het bevindt zich direct onder de videobewerkingsbalk. U kunt meerdere audiobewerkingstracks tegelijk openen. Op de ene wordt het materiaal gesneden en gesneden, op de andere wordt een apart spoor gemaakt, dat kan veranderen afhankelijk van de sfeer van de foto's. De volumetoename, de stroom van de ene melodie naar de andere enzovoort zijn ook beschikbaar voor aanpassing. De mogelijkheden van dit programma worden alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.

Aanbevolen: