Hoe De Kijktoegang Te Beperken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kijktoegang Te Beperken?
Hoe De Kijktoegang Te Beperken?

Video: Hoe De Kijktoegang Te Beperken?

Video: Hoe De Kijktoegang Te Beperken?
Video: Hoe speling in de boorkop verwijderen? Hoe een accuboormachine laten repareren? 2024, Mei
Anonim

Het kan nodig zijn om de browsertoegang tot bepaalde internetbronnen te beperken voor ouders die hun kinderen willen beschermen tegen ongepaste inhoud op bepaalde webpagina's.

Hoe de kijktoegang te beperken?
Hoe de kijktoegang te beperken?

Noodzakelijk

Internet Explorer

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u de belangrijkste functies van de Content Advisor-tool ("Toegangsbeperking") goed begrijpt: - de mogelijkheid om de ingestelde toegangsparameters met een wachtwoord te beveiligen; - de mogelijkheid om de beoordelingen van acceptabele inhoud in de secties "Godslastering" te bekijken en te bewerken ", "Seks en geweld" en "Naakte lichamen"; - Beperkingsparameters bewerken; - Catalogi maken van altijd verboden bronnen, ongeacht hun classificatie; - Catalogi maken van altijd toegestane knooppunten, ongeacht hun classificatie; - Mogelijkheid om de parameters te bewerken van de gebruikte classificaties.

Stap 2

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's" om de bewerking uit te voeren om de toegang tot het bekijken van bepaalde internetbronnen te beperken.

Stap 3

Start Internet Explorer en open het menu Extra in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 4

Geef "Internetopties" op en ga naar het tabblad "Inhoud" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 5

Klik op de knop "Inschakelen" in het gedeelte "Toegangsbeperking" en gebruik de optie "Instellingen" om de vereiste beperkingsparameters in te stellen.

Stap 6

Ga naar het tabblad Cijfers van het nieuwe dialoogvenster en verplaats de schuifregelaar in elk van de vereiste categorieën naar de gewenste waarde voor Toegangsbeperking.

Stap 7

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken en voer de gewenste wachtwoordwaarde in in het systeempromptvenster dat wordt geopend.

Stap 8

Onthoud of noteer de geselecteerde wachtwoordwaarde, aangezien deze elke keer dat u de beperkingsparameters bewerkt, moet worden ingevoerd.

Stap 9

Ga naar het tabblad "Algemeen" en schakel het selectievakje naast "Sta wachtwoordinvoer toe om beperkte sites te bekijken" in om andere geautoriseerde gebruikers in staat te stellen geblokkeerde internetbronnen te bekijken.

Stap 10

Klik op OK om de opdracht te bevestigen en klik op het tabblad Toegestane websites om Altijd toegestane of Altijd geweigerde websites te definiëren.

Stap 11

Voer de URL's van de geselecteerde internetbronnen in en selecteer de vereiste categorie voor toegangsbeperkingen.

Stap 12

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Aanbevolen: