Hoe Automatisch Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Automatisch Op Te Slaan
Hoe Automatisch Op Te Slaan

Video: Hoe Automatisch Op Te Slaan

Video: Hoe Automatisch Op Te Slaan
Video: 19. Automatisch Opslaan en Automatisch Herstellen in Excel – Excel 2013 2024, Mei
Anonim

De ingebouwde functie voor automatisch opslaan in Microsoft Office-toepassingen voorkomt gegevensverlies bij stroomuitval of fouten in programmaconflicten.

Hoe automatisch op te slaan
Hoe automatisch op te slaan

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de Microsoft Office-koppeling uit en wijs naar Excel-opties (voor Excel-toepassing).

Stap 2

Gebruik de opdracht "Opslaan" en schakel het selectievakje in de regel "Automatisch opslaan elke" in. Selecteer het tijdsinterval in minuten waarna het document in de automatische modus moet worden opgeslagen in de vervolgkeuzelijst (voor Excel-toepassing).

Stap 3

Start Outlook en open het menu "Extra" in de bovenste werkbalk van het programmavenster. Geef het item "Opties" op en ga naar het tabblad "Instellingen" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Gebruik de knop E-mailopties en selecteer Geavanceerde opties. Schakel het selectievakje naast "Items automatisch opslaan elke" in en selecteer de hoeveelheid tijd, in minuten, waarna items automatisch moeten worden opgeslagen in het vervolgkeuzemenu (voor Outlook).

Stap 4

Vouw Microsoft Office opnieuw uit en klik op PowerPoint-opties. Vouw het knooppunt "Opslaan" uit en pas het selectievakje toe in de rij "Elke x minuten automatisch opslaan". Selecteer de hoeveelheid tijd in minuten waarna de presentatie automatisch moet worden opgeslagen in de vervolgkeuzelijst (voor PowerPoint).

Stap 5

Start Microsoft Publisher en open het menu Extra in de bovenste werkbalk van het programmavenster. Geef het item "Opties" op en ga naar het tabblad "Opslaan" van het dialoogvenster dat wordt geopend. Schakel het selectievakje in de regel "Elke x minuten automatisch opslaan" in en selecteer de hoeveelheid tijd in minuten waarna het document automatisch moet worden opgeslagen in de vervolgkeuzelijst (voor Microsoft Publisher).

Stap 6

Gebruik dezelfde workflow in Microsoft Visio en Word.

Aanbevolen: