Hoe De Kleur Van Het Zicht Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kleur Van Het Zicht Te Veranderen?
Hoe De Kleur Van Het Zicht Te Veranderen?

Video: Hoe De Kleur Van Het Zicht Te Veranderen?

Video: Hoe De Kleur Van Het Zicht Te Veranderen?
Video: De kleur van ogen veranderen (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Bij het spelen van Counter-strike tactische gevechtssimulator is naast tactiek, richtnauwkeurigheid van doorslaggevend belang. Om nauwkeurig te kunnen richten, moet je het bereik goed kunnen zien, en afhankelijk van de texturen die op een bepaalde kaart worden gebruikt, is dit soms problematisch. Er zijn verschillende kleuren van het zicht in het spel, waaruit je kunt kiezen, zowel in het hoofdmenu als tijdens het spel. U kunt de kleur van het dradenkruis ook wijzigen met behulp van de console.

Hoe de kleur van het zicht te veranderen?
Hoe de kleur van het zicht te veranderen?

instructies:

Stap 1

Ga naar het game-instellingenmenu "Instellingen". Zoek het tabblad "Multiplayer" erin. Zoek een afbeelding met een vizier op dit tabblad en klik op de knop "Draadkruiskleur". Selecteer de kleur van het vizier, klik vervolgens op de knop "Toepassen" en vervolgens op de knop "Ok".

Stap 2

Je kunt de kleur van het dradenkruis ook in het spel zelf veranderen. Druk hiervoor op het toetsenbord op de Engelse "H"-knop, waarna je een menu hebt. Selecteer de knop "Dradenkruis aanpassen" in dit menu en klik erop. Elke keer dat u op deze knop drukt, verandert de kleur in de kleur die erop volgt. Herhaal deze handeling totdat de kleur van het dradenkruis is wat u wilt.

Stap 3

Als de bovenstaande methoden niet bij u passen, opent u de console door op de knop "~" (tilde) te drukken. Typ in de console die verschijnt het commando "adjust_crosshair" en druk op de "submit"-knop of de "enter"-toets op het toetsenbord. De kleur van het zicht zal veranderen. Herhaal deze handeling totdat de kleur van het zicht helemaal naar wens is.

Aanbevolen: