Hoe Maak Je Een Flash-banner?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Flash-banner?
Hoe Maak Je Een Flash-banner?

Video: Hoe Maak Je Een Flash-banner?

Video: Hoe Maak Je Een Flash-banner?
Video: Hoe maak je een Flash Banner (Tutorial) 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn banners een wijdverbreid reclamemiddel op internet en het aantal bezoekers van de bron hangt rechtstreeks af van de populariteit ervan. Om deze reden wordt er steeds vaker gekozen voor Flash-banners voor websitepresentatie.

Hoe maak je een Flash-banner?
Hoe maak je een Flash-banner?

Noodzakelijk

  • - programma voor het maken van Flash - Macromedia Flash;
  • - getekende lay-out van de banner.

instructies:

Stap 1

Bepaal de grootte van de banner en geef deze op in de velden Breedte en Hoogte van het deelvenster Filmeigenschappen op het tabblad Film wijzigen. Selecteer onmiddellijk een achtergrondkleur en een framesnelheid.

Stap 2

Stel de weergaveschaal in - moet 100% zijn. Maak nu een bewegend bijschrift: voer de gewenste tekst in, converteer het naar een grafisch symbool en plaats het in een keyframe (Insert Keyframe) en verplaats het bijschrift buiten de bannerrand.

Stap 3

Laat het eerste frame geselecteerd en ga naar het raam Panelen Frame. Selecteer het tabblad Frame, het animatietype is Beweging.

Stap 4

Maak drie keyframes en plaats ze op verschillende afstanden van elkaar. Stel het animatietype in op Beweging voor het tweede frame en volledige transparantie voor het derde frame.

Stap 5

Voeg een geanimeerd element toe aan de film: maak een symbool (Voeg nieuw symbool in), geef het een naam en typ Movie Clip, stel de nodige kenmerken in (vulling, randen).

Stap 6

Teken op het object en zorg ervoor dat het midden van het object overeenkomt met het midden van het frame. Als het object al getekend is, verplaatst u het naar een frame, converteert u het naar een grafisch symbool en voegt u het in een keyframe in.

Stap 7

Selecteer in het deelvenster Frame het type animatie voor het frame Beweging en geef de draairichting van objecten en het aantal omwentelingen op. Plaats de resulterende filmclip op de banner.

Stap 8

Plaats de roterende objectlaag onder de tekstlaag zodat deze niet overlapt. Klik op de naam van de laag en verplaats deze met de muis in de gewenste richting.

Aanbevolen: