Darkest Dungeon Walkthrough - We Are The Flame Quest

Inhoudsopgave:

Darkest Dungeon Walkthrough - We Are The Flame Quest
Darkest Dungeon Walkthrough - We Are The Flame Quest

Video: Darkest Dungeon Walkthrough - We Are The Flame Quest

Video: Darkest Dungeon Walkthrough - We Are The Flame Quest
Video: Darkest Dungeon We are the flame quick run 2024, Mei
Anonim

Het computerspel Darkest dungeon werd uitgebracht op 19 januari 2016. In het spel moet je een groep avonturiers managen die kerkers verkennen. In het artikel ontdek je met welke moeilijkheden je te maken krijgt in een van de moeilijkste speurtochten - We Are The Flame.

Donkerste kerker
Donkerste kerker

1 kerkers

Een van de kenmerken van de laatste taken is de "mist van oorlog", waardoor het moeilijk is om de hele kaart te zien. In het begin zijn alle kamers verborgen en werkt de passieve intelligentievaardigheid hier niet zoals bij andere taken, en andere versieringen op je personages zullen niet helpen. Maar zodra je een nieuwe kamer binnengaat, komt er een gang naar de volgende kamer voor je beschikbaar, enzovoort. Dit is nogal onhandig: je weet niet hoe lang je naar het einde moet, en het is belangrijk om niet vast te lopen, het is moeilijk om de beste rustplaats te kiezen, en dergelijke. Ook word je vlak voor de campagne gewaarschuwd als je besluit je terug te trekken - je verliest een willekeurig gekozen personage uit de groep. Je moet ook weten - er zullen hier geen vallen zijn, noch jouw, noch de vijandelijke groep zal verrast zijn door de subtiele verrassingen die zich in de kerkers kunnen voordoen. Er zijn hier geen interactie-items, behalve één tas. Bereid je dus goed voor!

1.1 Niveaukaart

Afbeelding
Afbeelding

Dit is hoe een volledig verkend niveau eruit ziet - je begint aan de linkerkant en de baas is helemaal aan het einde.

De moeilijkheidsgraad in het spel verandert nooit! Daarom blijven het aantal veldslagen, hun locatie en de samenstelling van de vijanden constant. Bekijk en kies zelf de beste route. Onthoud dat vijanden na een nederlaag geen beloning geven (maar Ancestral Trinket wordt uitgeschakeld door de baas, de "Ancestral Backpack" valt er in feite uit). Daarom is het beter om het aantal aanrijdingen tot een minimum te beperken. Houd bij het kiezen van een verblijfplaats (kamp) rekening met de duur van de buffs (tenzij je natuurlijk buffers in de groep hebt), om niet naar de baas te komen zonder nuttige buffs.

Afbeelding
Afbeelding

1.2 Vijanden

Ken je vijanden op zicht. Er zullen veel vijanden zijn in We Are The Flame, dus deze missie zal gewoon liters bloed en een hoop stress hebben! De meeste vijanden hangen Bleed op met hun aanvallen of richten behoorlijk wat schade aan aan de geestelijke gezondheid. In totaal kun je 6-7 soorten monsters ontmoeten (dit is samen met de baas).

Enthousiaste Cultist Vijandtype: Onheilig / Menselijk Gedrag: zelf is veilig en heeft geen aanvalsvaardigheden; maar het heeft twee defensieve vaardigheden: - Flesh Wall - bedek een bondgenoot met je lichaam. - Flesh to Flesh - genees jezelf of een bondgenoot voor een willekeurig aantal gezondheidseenheden. Het kan soms een al volledig gezond doelwit genezen. Lage prioriteit, geef hem beter Stun en neem het op tegen gevaarlijke doelen.

Cultistische priester Vijandtype: Eldritch / Beast Gedrag: best een gevaarlijke vijand, heeft in het arsenaal twee aanvalsvaardigheden: - Death Lash - valt 1, 2 posities tegelijk aan. De kracht is verwaarloosbaar, maar de aanval verzwakt de weerstand tegen de effecten van bloedingen en verhoogt ook de stressscore. - De vinger - een aanval op een enkel doelwit op 2, 3 of 4 posities, die aanzienlijke schade aan de gezondheid veroorzaakt, bloedingen kan veroorzaken, stress verhoogt. Bovengemiddelde prioriteit.

Opgestegen Draak Vijandtype: Menselijk gedrag: heeft twee aanvalsvaardigheden: - Ren voor de nieuwe god - aanval op een enkel doelwit op 1, 2 posities met een kans om bloedingen toe te voegen en een debuff om de ontvangen stress te verhogen. Doet meer schade als het doelwit onder het merkteken is. - Struikelkras - Deze aanval is zwakker dan Rend for the New God, zonder kans op bloeden of debuff. Het wordt toegepast wanneer de jager zich in 3, 4 posities bevindt. Gemiddelde prioriteit, deze vijand doet matige schade en alleen getagde doelen moeten op hun hoede zijn.

Opgestegen heks Vijandtype: Menselijk gedrag: heeft drie vaardigheden: - Onthulling van het lot - minuscule schade, maar blijft hangen en veroorzaakt veel stress. Grote kans om deze vaardigheid te gebruiken op het meest gestresste doelwit. - Fate's push - toegepast op 1, 2 posities, lichte stress, duwt het doelwit 2 posities terug. - Trekkracht van het lot - toegepast op 3, 4 posities, lichte spanning, trekt het doelwit 2 posities naar voren. Trekt vaker doelen onder het markeringseffect. Hoge prioriteit, verspreidt tags, sterke stressaanvallen, kan groepsvorming verstoren.

Kwaadaardige groei Type vijand: Eldritch Gedrag: kan de volgende vaardigheden toepassen: - Daze the Mind - brengt matige schade toe aan een enkel doelwit op 1, 2, 3, 4 posities met een kans om een verdovingseffect toe te brengen. - Maul the Flesh - Brengt aanzienlijke schade toe aan een enkel doelwit op 1, 2, 3, 4 posities met een kans om bloedingen te veroorzaken. Bovengemiddelde prioriteit.

Defensieve groei Type vijand: Eldritch Gedrag: vijand ondersteunen, doet er alles aan om bondgenoten te beschermen: - Grote Garde - dekt een gekozen bondgenoot, terwijl hij een versterking krijgt voor Bescherming. - Bolster - geeft een bondgenoot of zichzelf een boost voor nauwkeurigheid en kans op kritieke treffers. - Ritualic Restoration - herstelt een aanzienlijke hoeveelheid gezondheid aan een bondgenoot. - Ondraaglijke trillingen - Massale stressaanval. Ze wordt in de regel zelden gebruikt wanneer hij alleen op het slagveld wordt achtergelaten. Gemiddelde prioriteit. Geef hem Stun om de verdediging omver te werpen, of het doelwit waaraan hij de aanvalsverbeteringen heeft gegeven. Belangrijk! Deze vijand zal je niet overkomen tijdens je eerste campagne. Als je de Cultist Priest doodt tijdens het gevecht. Shuffling Horror, dit is de hoofdbaas, hij kan Cultist Priest of Defensive Growth te hulp roepen.

Boss - Shuffling Horror Uiterlijk zeer vergelijkbaar met de baas die wordt opgeroepen door de Shambler. Zijn kenmerken: Het type vijand - Eldritch. Het neemt drie cellen in beslag (respectievelijk 1, 2, 3) - daarom kunnen de meeste klassen vaardigheden van hem krijgen. Kenmerken: - 162 gezondheidseenheden; - Ontwijkingspercentage 24%; - heeft 33% bescherming; - goede weerstand tegen Stun 147, 5%; - bovengemiddelde weerstand tegen vergiftiging Blight 107, 5%; - gemiddelde weerstand tegen bloedingen Bloeding 67, 5%; - het vermogen om de negatieve effecten van Debuff 87, 5% te weerstaan; - weerstand tegen beweging Verplaats 98%.

Afbeelding
Afbeelding

Zoals je misschien al geraden had aan de hand van de naam van de baas, kan en zal Shuffle Horror je groepsleden elke ronde schudden. Houd hier rekening mee bij het kiezen van klassen en hun vaardigheden. Shuffling Horror beweegt twee keer per ronde - Golvingen vermengen zich altijd (als elk lid van de groep ontwijkt, zal er geen vermenging zijn), de andere actie hangt af van of zijn assistent in leven is: - de assistent leeft - Lacerate-aanval, die er willekeurig twee raakt geselecteerde helden, brengt onbeduidende schade toe en hangt bloeden (grote kans). - de helper is dood - Echo Demontage, stress voor de hele groep, maakt het licht van de fakkel donkerder, roept een nieuw monster Cultist Priest of Defensieve groei op.

In de strijd wordt hij altijd geholpen door de Cultist Priest, die in 4 posities zit. Het heeft geen zin om hem te doden, omdat de baas een nieuwe assistent kan oproepen. Het wordt aanbevolen om de helper een Stun, of een damage reduction debuff te geven, of het gewoon te negeren.

Afbeelding
Afbeelding

2. Tekens

Niet alle klassen en personages zijn geschikt voor de We Are The Flame-quest, slechts enkelen hebben echte prioriteit boven de vijand, dus het is belangrijk om de juiste groep van degenen te kiezen die de kerker in gaan.

2.1 Klassen selecteren

Slechts 10 personages kunnen de kerkers in: premiejager - goede schade tegen gemarkeerde vijanden en mensachtigen, effectief in de meeste posities, heeft een vaardigheid die blijft hangen. Bleed, Stun, kan vijandelijke bescherming "snijden". Crusader is een harde noot om te kraken, heeft veel schade, heeft een verdoving, kan stress verlichten en heeft weinig genezing. Op 3, 4 posities kunnen "Holy Lance" worden gebruikt om terug te keren naar de eerste rijen. Grave Robber - overleeft door te ontwijken, effectief in elke positie. Hellion - er is een vaardigheid voor elke gelegenheid, waaronder: Stun, Bleed, AOE is jammer om te gebruiken. De Highwayman is een geweldige keuze voor zowel afstandsaanvallen als melee-aanvallen. Kan Bleed ophangen, effectief in elke positie. Hound Master is perfect tegen gemarkeerde vijanden, effectief in de meeste posities, heeft een vaardigheid die blijft hangen Bloeden, verdoven, kan vijandelijke bescherming verzwakken, er is een vaardigheid om stress voor de hele groep te verlichten, kan een andere held verbergen. Jester is een goede buff voor de hele groep, is een Bleed-aanval, geneest stress heel goed. Man-at-Arms - geeft versterkingen voor de groep in verdediging en aanval, kan een magere / gewonde / stervende held dekken, heeft Stun, heeft de mogelijkheid om in de tegenaanval te gaan / de aandacht van de vijand te trekken. Occultist - sterke debuffs voor vijanden, heeft de beroemde healing-roulette, extra schade tegen vijanden zoals "Eldrich". Vestal is een stabiele enkele of groepsgenezing, heeft een vaardigheid die vijandelijke aanvallen en ontwijkingen zwakker maakt. Zoals je kunt zien, is er iemand om uit te kiezen. De vaardigheid van elk van de vermelde personages is uniek en ze zijn het meest geschikt voor een baasgevecht.

Afbeelding
Afbeelding

Een lijst met karakters die minder geschikt zijn voor de taak. Meer: Abomination - deze weerwolf kan de baas niet aan, dus we nemen hem niet mee. Hij kan alleen zuur spugen en Stun ophangen, wat niet effectief is tegen een bepaalde baas. Na getransformeerd te zijn, loopt hij het risico snel een volledige schaal van stress te verzamelen, en het zal gebeuren als er geen Jester of Hound Master in de groep is. Je kunt geen religieuze figuren meenemen, dat wil zeggen Vestaalse, kruisvaarder, melaatse. Lepra - alleen effectief in 1, 2 posities. De meeste prioritaire doelen in de kerker staan op de 3e en 4e plaats. In een baasgevecht zal het achter de groep staan na het schuifelen gewoon niet in staat zijn om behoorlijke weerstand te bieden. Heeft geen groepsbuffs. En zonder de juiste snuisterijen en buffs, mist hij vaak. Arbalest is een sterke schutter, heeft goede groepsbuffs, extra schade door het doel, maar in het gevecht met de baas zal het vooraan staan ballast zijn voor het hele team. Plague Doctor - heeft een sterke Blight-punt, brengt schade toe aan de meeste vijanden die niet eens kwetsbaar zijn voor vergiftiging, maar bij bazen verliest het zijn effectiviteit sterk door een verandering van positie en door de verhoogde weerstand van de baas tegen gif. En het is beter om de gevechten niet uit te slepen met stippenschetsen.

Afbeelding
Afbeelding

Voorzieningen en handige kleine dingen

Als we de We Are The Flame-zoektocht doorstaan, moeten we proviand kopen, zoals in elke missie van het spel. Dus wat je nodig hebt en wat je niet nodig hebt. Neem al het voedsel dat zal zijn. Neem al het verband, je zult er geen spijt van krijgen. 16 fakkels zijn voldoende. Als je je best doet, is 10 genoeg, maar hoe meer, hoe beter. Om tegen de baas te vechten, neem je 4-6 stuks fakkels om de weerstand te verbeteren. 6 is genoeg, meer is niet nodig. Zorg ervoor dat je alle kruiden neemt als je van plan bent de vaardigheden van het personage Hellion te gebruiken, want het gebruik van vaardigheden hangt aan haar een debuff die alleen met kruiden kan worden verwijderd en weer normaal wordt. Je hebt geen tege.

Resultaat

Alle personages voordat ze de kerker ingaan, moeten gezond zijn, dat wil zeggen vrij van ziekten. Je stressscore moet nul zijn! Voordat je afdaalt, moet je ervoor zorgen dat de vaardigheden tot het maximum worden gepompt, wapens en bepantsering ook tot het maximum. Maak je klaar om het bloeden van personages te bestrijden (koop alle verbanden, neem Bleed resist, bijvoorbeeld de Blood Charm-sleutelhanger). Het is raadzaam om een karakter- of kampvaardigheid te hebben om stress te verlichten. Als je denkt dat je het einde niet zult bereiken, trek je dan terug, het is beter om 1 soldaat te verliezen dan 2, of zelfs meer.

Aanbevolen: