Waar Download Je Boze Vogels Voor De Computer

Waar Download Je Boze Vogels Voor De Computer
Waar Download Je Boze Vogels Voor De Computer

Video: Waar Download Je Boze Vogels Voor De Computer

Video: Waar Download Je Boze Vogels Voor De Computer
Video: How to Download TrustWallet on PC Desktop? 2024, Mei
Anonim

Angry Birds, een arcadespel voor mobiele platforms, is momenteel een van de meest populaire. Er zijn verschillende manieren om het te downloaden en op uw apparaat te installeren.

Waar download je boze vogels voor de computer
Waar download je boze vogels voor de computer

Er zijn verschillende platforms voor Angry Birds. De klassieke versie van het spel werd op 10 december 2009 uitgebracht voor het mobiele iOS-systeem. Later verhuisde ze naar andere platforms: Android, Symbian en Microsoft Windows. Add-ons voor de game worden regelmatig uitgebracht, waarvan de bekendste Mine and Dine, Birdday Party en Surf and Turf zijn. Vandaag is Angry Birds de onbetwiste leider in downloads onder alle casual games.

Je kunt de game in de volledige versie of in de demoversie downloaden. De volledige versie is betaald en de demo is gratis beschikbaar. Om een game voor een mobiel apparaat te krijgen, moet je de applicatie starten vanuit het hoofdmenu van je telefoon of tablet, wat nodig is om verschillende applicaties voor dit apparaat via internet te downloaden. Op het Android-platform is dit bijvoorbeeld Google Market, op iOS - AppStore, enz. Zorg ervoor dat uw internetverbinding is geactiveerd.

Aangezien er verschillende versies van Angry Birds zijn, is het raadzaam om de zoekbalk in de applicatie te gebruiken en de naam van het spel daarin in te voeren. Daarna wordt een lijst weergegeven met downloadlinks en beschrijvingen. Klik op degene die je nodig hebt en volg de installatie-instructies. Als je Angry Birds voor je pc wilt downloaden, kun je de Flash-versie bijvoorbeeld vinden op de website Angrybirdsgame.ru of in de lijst met beschikbare add-ons voor je browser.

Je kunt het spel downloaden naar je mobiele apparaat met behulp van een pc. Om dit te doen, registreert u zich op de portal w3bsit3-dns.com, waar versies van het spel voor verschillende platforms zijn. Download de vereiste applicatie en sla deze op uw bureaublad op. Sluit uw mobiele apparaat aan via een USB-kabel en breng het installatiebestand over naar de geheugenkaart. Installeer in overeenstemming met de parameters van het apparaat.

Zorg ervoor dat u niet de volledige versie downloadt, die gratis beschikbaar is op internet. Houd er rekening mee dat het een betaalde download is en dat het illegaal is om het te downloaden. Bovendien bevatten dergelijke bestanden vaak virussen.

Aanbevolen: