Hoe Mp4 Naar Avi . Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mp4 Naar Avi . Te Converteren
Hoe Mp4 Naar Avi . Te Converteren

Video: Hoe Mp4 Naar Avi . Te Converteren

Video: Hoe Mp4 Naar Avi . Te Converteren
Video: How To Convert MP4 To AVI Format Using VLC Media Player - Convert MP4 To AVI With VLC Media Player 2024, Mei
Anonim

MP4 is een erg populair videoformaat, maar het wordt mogelijk niet ondersteund op sommige apparaten. Sommige dvd-spelers kunnen deze bestandsextensie bijvoorbeeld niet afspelen. Converters helpen de situatie op te lossen, zodat u de gewenste video kunt converteren naar een ander formaat, bijvoorbeeld AVI, dat door uw apparatuur wordt afgespeeld.

Hoe mp4 naar avi. te converteren
Hoe mp4 naar avi. te converteren

instructies:

Stap 1

Download een conversiesoftware voor MP4- en AVI-formaten. Movavi Video Converter, Total Video Converter, Free MP4 to AVI Converter zijn geschikte programma's. Zoek de applicatie die u nodig hebt met behulp van een internetzoekmachine en download deze. Installeer het gedownloade programma met behulp van het installatieprogramma, volgens de instructies op het scherm.

Stap 2

Start de geïnstalleerde applicatie met een snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Start. Ga naar het tabblad "Instellingen" - "Conversie" of "Profielen". Stel de resolutie van het geconverteerde MP4-bestand en het laatste bestand in op AVI. Als deze items ontbreken in uw geselecteerde toepassing, kan deze stap worden overgeslagen.

Stap 3

Klik op het tabblad "Bestand" - "Openen". Selecteer het bestand dat u wilt hercoderen. Geef in het menu "Bestemmingsmap" de locatie op om het geconverteerde bestand op te slaan en klik vervolgens op "Converteren". Wacht tot het einde van de procedure, wat behoorlijk lang kan duren, afhankelijk van de kwaliteit en lengte van de video.

Stap 4

Het resulterende bestand kan worden gebruikt voor opname op digitale opslagmedia of draagbare apparaten.

Stap 5

Met de meeste programma's kunnen video's van andere gangbare formaten worden geconverteerd, net zoals AVI kan worden getranscodeerd naar MP4. Goede converters maken het mogelijk om het formaat van video te wijzigen en de kwaliteit ervan te verminderen om de grootte van het uiteindelijke bestand te verkleinen.

Aanbevolen: