Een Kapsel Kiezen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Kapsel Kiezen In Photoshop
Een Kapsel Kiezen In Photoshop

Video: Een Kapsel Kiezen In Photoshop

Video: Een Kapsel Kiezen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Er zijn speciale programma's voor de selectie van kapsels. Ze zijn een catalogus van kapsels, de gebruiker hoeft alleen zijn foto te uploaden en ze kunnen beginnen met het experimenteren met stijlen. Er zijn ook bronnen op internet om verschillende afbeeldingen te proberen. Als het juiste programma niet op uw computer is geïnstalleerd, kunt u een kapsel kiezen in Adobe Photoshop.

Een kapsel kiezen in Photoshop
Een kapsel kiezen in Photoshop

Noodzakelijk

  • -Adobe-Photoshop;
  • -Foto in volledig gezicht;
  • - een verzameling kapsels of een set borstels.

instructies:

Stap 1

Om van een grafische editor een soort beeldstudio te maken, moet je ervoor zorgen dat je al het benodigde materiaal bij de hand hebt. Scan of upload uw foto volledig naar uw computer. Het moet knapperig genoeg zijn en het is raadzaam om je eigen haar naar achteren te laten trekken. Krullen achter de nek kunnen de foto verpesten bij het kiezen van een kort kapsel, en met een pony kun je geen afbeeldingen proberen waarin het gezicht zo open mogelijk is.

Stap 2

Je zou een goede verzameling kapsels op je computer moeten hebben. Je kunt kant-en-klare selecties vinden waarin kapsels op aparte transparante lagen staan, je kunt penselen downloaden in de vorm van verschillende kapsels, of je kunt zelf sjablonen maken door de foto's die je leuk vindt te verwerken. Om het in de toekomst gemakkelijker te maken om de look op te pikken, moet u ervoor zorgen dat de kapsels die u kiest dezelfde grootte hebben en in verhouding staan tot uw gezicht op de geüploade foto.

Stap 3

Start Adobe Photoshop-editor en open uw foto erin. Steek een kapsel in het document of schilder het met de juiste borstel. Gebruik de hulpmiddelen van het programma om het haar naar de gewenste plaats te verplaatsen. Pas de grootte van het hoofd of het haar aan indien nodig. Houd tijdens het schalen de Shift-toets ingedrukt om vervorming van het beeld te voorkomen. Bij het kiezen van een kapsel is het het beste om te werken met lagen die op elk moment verborgen of verwijderd kunnen worden.

Stap 4

De selectie van kapsels in Photoshop kan helaas alleen de richting aangeven waarin de afbeelding kan worden gewijzigd, maar het is geen garantie voor het ideale beeld. Het feit is dat de structuur van het haar voor alle mensen anders is, en de kleur van het kapsel dat in de editor past, voldoet mogelijk niet aan de verwachtingen in het leven. Een statische vlakke foto kan niet alle voor- en nadelen van het gekozen kapsel weergeven, terwijl een professionele kapper niet alleen rekening zal houden met de vorm van het gezicht, haarkenmerken, huid- en oogkleur, maar ook nuttige aanbevelingen zal geven voor haarverzorging.

Aanbevolen: