Hoe Installeer Ik Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Photoshop
Hoe Installeer Ik Photoshop

Video: Hoe Installeer Ik Photoshop

Video: Hoe Installeer Ik Photoshop
Video: Hoe installeer je Photoshop actions en hoe gebruik je ze? 2024, Juli-
Anonim

Photoshop werd voor het eerst aan het publiek voorgesteld in 1988 en werkte alleen op het Macintosh-platform. Sindsdien heeft het programma grote veranderingen ondergaan en blijft het zich actief ontwikkelen. Vrijwel elk jaar dienen ontwikkelaars nieuwe versies in, waarin de programmacode wordt verfijnd, tools worden toegevoegd en verwerkingsmogelijkheden worden uitgebreid. De nieuwste versie van het programma - Adobe Photoshop CC - heeft bijna onbeperkte functionaliteit.

Hoe installeer ik Photoshop
Hoe installeer ik Photoshop

Systeemvereisten voor het installeren van Adobe Photoshop CC 14.1.2

De website van de ontwikkelaar van het programma geeft de technische kenmerken aan die een computer moet hebben om de laatste versie van de editor te installeren:

• Intel Pentium 4 of AMD Athlon 64 processor met een frequentie hoger dan 2 GHz;

• 1 GB RAM • 3, 2 GB vrije ruimte op de harde schijf;

• het programma is niet geïnstalleerd op een USB-flashstation of verwisselbare schijven;

• videokaart die OpenGL 2.0 ondersteunt, 16-bits kleuren, 512 MB videogeheugen (1 GB wordt aanbevolen);

• monitorresolutie 1024 x 768 (aanbevolen 1280 x 800);

• besturingssysteem Windows 7 SP 1, Windows 8 of Windows 8.1;

• Internettoegang is vereist om het programma te activeren en te registreren. Offline activeren van deze versie is niet mogelijk.

In feite werkt Photoshop ook op zwakkere computers. Maar als de verwerker niet aan de gestelde eisen voldoet, duurt de verwerking veel langer. Wanneer u het programma installeert op een computer met een low-performance videokaart, zullen grafische berekeningen traag zijn.

In dit geval zijn sommige functies (bijvoorbeeld oliefilter) niet beschikbaar. En als het videogeheugen kleiner is dan 512 MB, kunnen de 3D-beeldverwerkingsfuncties niet worden gebruikt. Het is beter om een van de oudere versies van het programma te installeren, te beginnen met Adobe Photoshop CS3, die minder veeleisend zijn voor bronnen, maar goede beeldverwerkingsmogelijkheden hebben.

Programma installatie

Adobe is volledig gestopt met het distribueren van zijn software op dvd. De nieuwste versie van Photoshop kan alleen worden verkregen door een abonnement op de Creative Cloud-cloudservice. De uitgifteprijs is $ 20 per maand bij een jaarabonnement. Er zijn ook speciale aanbiedingen voor bepaalde categorieën gebruikers. Maar u kunt later beslissen over een tariefplan. Om in de tussentijd vertrouwd te raken met de nieuwe functies van Photoshop, installeert u een volledig functionele proefversie van de toepassing die 30 dagen werkt.

Om dit te doen, moet u zich registreren op de Adobe-website en een klein hulpprogramma genaamd Adobe Creative Cloud downloaden. Om de software succesvol te downloaden en te installeren, logt u in met een beheerdersaccount. We raden aan om de nieuwste versies van Internet Explorer of Firefox te gebruiken. Het is beter om de firewall en antivirus uit te schakelen. Ga naar de Adobe-downloadpagina en klik op de knop Gratis proberen. Het Creative Cloud-hulpprogramma wordt gedownload. Open het resulterende bestand en volg de aanwijzingen van het installatieprogramma.

In het navigatievenster onder het tabblad Apps ziet u een lijst met beschikbare apps. Selecteer Photoshop CC en klik op Installeren. Extra activering is niet nodig. Na installatie is de applicatie klaar voor gebruik. Om het te vinden, opent u "Start" - "Alle programma's" of typt u de naam Photoshop CC in de zoekbalk van het menu "Start". In de toekomst zal Creative Cloud updates van geïnstalleerde programma's volgen en je op de hoogte stellen wanneer ze verschijnen.

Aanbevolen: