Animatie Op Uw Bureaublad Plaatsen

Inhoudsopgave:

Animatie Op Uw Bureaublad Plaatsen
Animatie Op Uw Bureaublad Plaatsen

Video: Animatie Op Uw Bureaublad Plaatsen

Video: Animatie Op Uw Bureaublad Plaatsen
Video: een snelkoppeling plaatsen op je bureaublad Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem bevat een functie die automatisch de bureaubladachtergrond wijzigt. Toen gebruikers voor het eerst zagen dat dergelijke afbeeldingen elkaar op de desktop vervingen, was het een geweldig gezicht. En nu verbaast niemand zich daar meer over. Een stap voorwaarts is niet om een statische afbeelding als achtergrond in te stellen, maar om animatie toe te voegen aan het bureaublad. Zo'n geanimeerde afbeelding vereist geen grote middelen en kan worden in- of uitgeschakeld.

Animatie op uw bureaublad plaatsen
Animatie op uw bureaublad plaatsen

Noodzakelijk

Windows-computer, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer de regel "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Ga naar het tabblad "Bureaublad". Klik in dit venster op de knop "Bureaubladinstellingen". Ga vervolgens in het venster met de naam "Desktop Elements" naar het tabblad "Web" en klik op de knop "Maken". Klik in een nieuw dialoogvenster met de titel "Nieuw bureaubladelement" op de knop "Bladeren".

Stap 2

Nadat u het bestand heeft gevonden dat op uw bureaublad wordt geplaatst, klikt u (meerdere keren) op "OK". Wanneer de animatieafbeelding op het bureaublad van de computer verschijnt, klikt u erop met de linkermuisknop en terwijl u deze ingedrukt houdt, verplaatst u deze naar de locatie van uw keuze.

Stap 3

Om de animatie op te slaan, moet u elke keer dat u de computer aanzet, met de rechtermuisknop op het bureaublad klikken en de regel "Eigenschappen" selecteren. Ga dan naar het tabblad "Desktop". Klik in dit dialoogvenster op de knop "Bureaubladinstellingen". Ga in het venster dat verschijnt met de naam "Desktop-elementen" naar het tabblad "Web" en plaats een vinkje naast de regel "Bureaubladelementen repareren".

Aanbevolen: