Hoe Maak Je Animatie Op Het Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Animatie Op Het Bureaublad
Hoe Maak Je Animatie Op Het Bureaublad

Video: Hoe Maak Je Animatie Op Het Bureaublad

Video: Hoe Maak Je Animatie Op Het Bureaublad
Video: How To Animate For Free On Computer 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker van een personal computer geeft de voorkeur aan een goede geanimeerde screensaver boven de gebruikelijke, soms al vervelende achtergrond. Een computer wallpaper is een afbeelding die op het bureaublad staat. De eerste geanimeerde achtergronden waren html-pagina's met sneeuwval, een aquarium met vissen, een waterval, enz. Een groot nadeel van dergelijke achtergronden is het periodiek flikkeren van het beeld en de ogen worden moe van het flikkeren. Dergelijke foto's zijn vervangen door nieuwe technologieën, waarover u meer zult leren na het lezen van dit artikel.

Hoe maak je animatie op het bureaublad
Hoe maak je animatie op het bureaublad

Noodzakelijk

Windows DreamScene-software, Stardock DeskScapes

instructies:

Stap 1

In feite heeft elk besturingssysteem zijn eigen besturingssysteem waarmee u foto's tot leven kunt brengen. Om precies te zijn, dergelijke foto's worden niet tot leven gebracht, maar gemaakt met behulp van speciale technologieën. Voor Windows Vista Ultimate is er Windows DreamScene. Dit programma is volledig gratis en kan worden gedownload van de Microsoft Windows Update-website of u kunt uw besturingssysteem automatisch bijwerken. Om de bureaubladafbeelding te veranderen in geanimeerd, volstaat het om dit programma te installeren en de afbeelding kan worden geïnstalleerd via de programma-interface. Ook heeft dit programma de mogelijkheid om videobeelden op de desktop te zetten. Het programma wordt geleverd met een kleine set geanimeerde achtergronden.

Stap 2

Voor andere versies van Windows Vista is er een ander programma genaamd Stardock DeskScapes. De functionaliteit van dit programma is iets hoger dan de vorige kandidaat. Hiermee kunt u niet alleen video's op uw bureaublad plaatsen, maar ook een 3D-formaat van hoge kwaliteit. Er zijn veel thema's voor dit programma die uw bureaublad onherkenbaar kunnen veranderen. De meeste thema's voor dit programma zijn vrij beschikbaar, zodat u gemakkelijk de gewenste afbeelding kunt vinden. Het programma voor gebruikers van Windows Vista wordt in twee versies geleverd:

- gratis versie (alleen voor Windows Vista Ultimate);

- betaalde versie (voor alle edities van Windows Vista).

Aanbevolen: