Hoe Dvd Opnemen Nero Vision

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd Opnemen Nero Vision
Hoe Dvd Opnemen Nero Vision

Video: Hoe Dvd Opnemen Nero Vision

Video: Hoe Dvd Opnemen Nero Vision
Video: Как создать DVD-Video диск в программе Nero Vision? 2024, Mei
Anonim

Het branden van dvd-video's is geen gemakkelijke taak, zelfs niet voor ervaren pc-gebruikers. Het is belangrijk om hier met veel aspecten rekening te houden, met name met betrekking tot de kwaliteit van de opgenomen bestanden.

Hoe dvd opnemen Nero vision
Hoe dvd opnemen Nero vision

Noodzakelijk

  • - lege dvd;
  • - Nero Vision-programma.

instructies:

Stap 1

Selecteer de schijf om uw dvd-video te branden. Het is het beste om herschrijfbare media te gebruiken bij het maken van filmschijven, omdat de kwaliteit vaak meerdere keren moet worden aangepast. Zorg ervoor dat de extensie van het bestand dat u opneemt door het programma wordt ondersteund en een resolutie heeft die niet lager is dan die van de dvd-standaard, anders wordt het beeld wazig en wordt de opname in verschrikkelijke kwaliteit afgespeeld.

Stap 2

Bereid videobestanden voor op verdere opname. Zorg ervoor dat ze niet worden beschadigd door virussen, geef ze de juiste naam en, belangrijker nog, zorg ervoor dat ze van voldoende hoge kwaliteit zijn om op dvd-video te branden.

Stap 3

Open Nero Vision. Kies om een nieuw project, schijftype, enz. aan te maken. Gebruik in het nieuwe venster voor het bewerken van de lijst met bestanden de knop "Bladeren" om de video's toe te voegen die u moet opnemen. U kunt ook het gebruikelijke slepen van het ene venster naar het andere gebruiken met de rechtermuisknop.

Stap 4

Bewerk het menu van uw toekomstige schijf. U kunt het uiterlijk van de achtergrond en het lettertype aanpassen, u kunt ook de kopteksten wijzigen, hiervoor klikt u eenvoudig met de muis op het bestand in de lijst en voert u een nieuwe naam in.

Stap 5

Configureer het branden van schijven. Open hiervoor het betreffende menu en stel de vereiste parameters in. Het is het beste om niet op hoge snelheid op te nemen als de schijf al meerdere keren is overschreven. Keer indien nodig terug naar de vorige menu-items met behulp van de pijlen om alles opnieuw te controleren voordat u gaat opnemen.

Stap 6

Klik op de knop Dvd-video branden. Open tijdens het branden van een schijf nooit de schijf, en het beste van alles. Voer geen actie uit op de applicatie. Controleer aan het einde van de opname het resultaat van het verrichte werk.

Aanbevolen: