Een Film Opnemen In Dvd-formaat

Inhoudsopgave:

Een Film Opnemen In Dvd-formaat
Een Film Opnemen In Dvd-formaat

Video: Een Film Opnemen In Dvd-formaat

Video: Een Film Opnemen In Dvd-formaat
Video: Titanic de musical: repetities gestart 2024, Mei
Anonim

Sommige videospelermodellen spelen alleen het "native" dvd-formaat - "VOB" af. Films in MPEG, AVI, WMV en andere populaire videoformaten weigeren dergelijke spelers gewoon te accepteren. Om video's op deze spelers te bekijken, moet u afzonderlijke bestanden converteren naar een volledige dvd-videoschijf.

Een film opnemen in dvd-formaat
Een film opnemen in dvd-formaat

Noodzakelijk

Ashampoo Burning Studio 9

instructies:

Stap 1

De nieuwste edities van Ashampoo Burning Studio, bijvoorbeeld Ashampoo Burning Studio 9, is goed in het converteren van videobestanden naar dvd. Het hele proces van het maken van een dvd-videoschijf zal worden beschreven met behulp van deze versie van het programma, maar de stappen en namen van menu-items in andere edities van latere of eerdere versies verschillen niet veel van Ashampoo Burning Studio 9.

Stap 2

Start Ashampoo en op het hoofdscherm van het programma ziet u een menu aan de linkerkant. Selecteer in dit menu het item "Video en foto's branden", het subitem "Maak en rangschik je eigen video-dvd". Daarna gaat u naar het video-dvd-opnameprogramma, waar u het tv-schermformaat moet selecteren - 4: 3 of 16: 9. Klik na het selecteren van het schermformaat op de knop "Volgende".

Stap 3

U bevindt zich in het venster voor het toevoegen van videobestanden. Klik op de knop Video toevoegen in het paneel aan de rechterkant. Er verschijnt een klein bestandsselectievenster op het scherm, Windows Verkenner. Zoek de map met de film die u naar dvd wilt converteren en selecteer deze met de linkermuisknop en klik vervolgens op de knop "Toevoegen". Wacht terwijl het programma het bestand aan het project toevoegt en klik vervolgens op de knop Voltooien als u van plan bent één film te branden. Om meerdere films op te nemen, herhaalt u de handeling om een videobestand toe te voegen.

Stap 4

Nadat de films zijn toegevoegd, klikt u in het hoofdvenster op "Volgende". Nu kun je een van de verschillende menuthema's kiezen of het menu achterwege laten (checkbox "Geen menu" onderaan in de rechterkolom van het programma). Druk na het selecteren van een menuthema nogmaals op de knop Volgende.

Aanbevolen: