Hoe Foto's Naar Schijf Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Naar Schijf Over Te Zetten
Hoe Foto's Naar Schijf Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Naar Schijf Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Naar Schijf Over Te Zetten
Video: iPhone foto's overzetten naar Mac of PC: zo maak je geheugen vrij! 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig weet bijna elk gezin wat een camera is en hoe ermee om te gaan. Na verloop van tijd hoopt zich een groot aantal foto's op op de harde schijf van de computer en het duurt lang om ze te bekijken. Maar het is mogelijk om verschillende verzamelingen van de beste foto's te maken die door elke dvd-speler kunnen worden gelezen.

Hoe foto's naar schijf over te zetten
Hoe foto's naar schijf over te zetten

Noodzakelijk

  • - Nero Express-software;
  • - lege dvd-schijf.

instructies:

Stap 1

Gebruik het Nero Express-programma, als het op uw computer staat, zo niet, dan kunt u het downloaden van de officiële website. Ga hiervoor naar de volgende link https://www.nero.com/rus/downloads.html, selecteer een product en download het vervolgens naar uw computer. Als u al een oudere versie van Nero op uw computer hebt geïnstalleerd en deze wilt bijwerken, activeer dan de update-optie bij het starten van het installatiepakket.

Stap 2

Selecteer in het hoofdvenster van het programma "Data DVD" uit de menu-items. Klik in het geopende venster op de knop "Toevoegen" en geef de bestanden of mappen op die u later wilt bekijken. Klik vervolgens op de knop Volgende.

Stap 3

Voer in de titel van de schijf de naam in, bijvoorbeeld "Photo Summer 2011". Vergeet niet de schrijfsnelheid van uw schijf aan te geven, het wordt aanbevolen om de minimumsnelheid te gebruiken - dit verlengt de levensduur van de schijf (4x of 8x). Om het opnameproces te starten, klikt u op de overeenkomstige knop in de rechterbenedenhoek van het programmavenster.

Stap 4

Na het verstrijken van de tijd die is opgegeven in het programmavenster, komt het opnameproces tot een logisch einde - u leert hierover in het venster dat verschijnt. De schijflade schuift automatisch naar buiten. Nu kunt u de kwaliteit van het opnemen van foto's op schijf controleren, met een goede opnamekwaliteit en een snelle schijf, zouden afbeeldingen vrij snel moeten openen.

Stap 5

Open "Deze computer" en dubbelklik op het pictogram met de naam van de schijf. Kijk naar de snelheid waarmee foto's van de schijf worden geopend, als deze hoog genoeg is, is de schijf daarom correct opgenomen en kan deze nog enkele jaren dienst doen. Een lage leessnelheid duidt op een hoge schrijfsnelheid of slecht schijfmateriaal, d.w.z. over de lage kwaliteit ervan.

Stap 6

Nadat u de schijf hebt gecontroleerd, verwijdert u deze door op de uitwerpknop op het station te drukken. Het oppervlak van de schijf kan worden geverfd met speciale markeringen of eenvoudig worden ondertekend om het niet met anderen te verwarren.

Aanbevolen: