De Opstartvolgorde Wijzigen?

Inhoudsopgave:

De Opstartvolgorde Wijzigen?
De Opstartvolgorde Wijzigen?

Video: De Opstartvolgorde Wijzigen?

Video: De Opstartvolgorde Wijzigen?
Video: How To: In het BIOS Menu de opstartvolgorde veranderen (boot sequence) 2024, Mei
Anonim

Door de downloadvolgorde in de torrent-client te wijzigen, kun je de prioriteit van een specifiek bestand instellen, zodat het sneller wordt gedownload dan andere documenten.

De opstartvolgorde wijzigen?
De opstartvolgorde wijzigen?

Noodzakelijk

Computer, torrent-client, internettoegang

instructies:

Stap 1

Wijzig de laadvolgorde met behulp van de navigatiebalk. Terwijl de torrent-client actief is, let je op de werkbalk bovenaan het geopende programmavenster. Hier zie je allerlei snelkoppelingen, waarvan je er maar twee nodig hebt - het pijlpictogram dat naar boven wijst (het serienummer van de download verlagen) en het pictogram van de pijl die naar beneden wijst (het serienummer van de download verhogen). Om een specifiek bestand eerst in de wachtrij te plaatsen, selecteert u het en klikt u vervolgens op het pijlpictogram dat naar boven wijst.

Stap 2

Wijzig de laadvolgorde als er geen navigatiebalk is. Als de navigatiebalk niet wordt weergegeven in de torrent-client (die in sommige versies van het programma te vinden is), kunt u als volgt een serienummer aan het bestand toewijzen. Klik met de rechtermuisknop op het geladen document en klik op de optie "Up in line". Het bestand krijgt dus een primair volgnummer toegewezen.

Stap 3

Om de beste snelheid te krijgen bij het downloaden van een bestand van een torrent-tracker, kun je het prioriteit geven. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en beweegt u de cursor over het item "Prioriteit toewijzen". Stel in het venster dat verschijnt de waarde in op "Hoog". In dit geval heeft dit bestand, wanneer het in batch wordt geladen, het belangrijkste voordeel ten opzichte van andere.

Aanbevolen: