Hoe Avira Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Avira Te Russificeren
Hoe Avira Te Russificeren

Video: Hoe Avira Te Russificeren

Video: Hoe Avira Te Russificeren
Video: Avril Lavigne - Let Me Go ft. Chad Kroeger 2024, Mei
Anonim

Iedereen die internet gebruikt, moet nadenken over hoe hij zijn computer kan beschermen tegen malware en virussen. Avira is een aanbieder van gratis en betaalde antivirussoftware. Dit product is beschikbaar voor gebruikers in verschillende landen, daarom zijn er versies in verschillende talen. Een Russisch sprekende gebruiker heeft mogelijk een vraag over het russificeren van Avira.

Hoe Avira te russificeren
Hoe Avira te russificeren

instructies:

Stap 1

Tot op heden zijn er geen localizers voor het Avira-antivirusprogramma, maar dit is geen reden om boos te zijn. U kunt altijd de Russischtalige versie downloaden van de officiële website van de softwareleverancier en deze op uw computer installeren. Het installatiebestand neemt niet veel ruimte in beslag op de lokale schijf en de installatie zelf is automatisch.

Stap 2

Start uw browser en bezoek de officiële Avira-website op https://www.avira.com. Selecteer het gewenste gedeelte: oplossingen voor het beschermen van uw thuiscomputer worden aangeboden in het gedeelte Voor thuis, voor kantoorcomputers - in het gedeelte Voor ondernemingen. Laten we het gedeelte Voor Thuis als voorbeeld nemen. Selecteer welke versie van het product u wilt installeren: betaald (Avira Premium Security Suite) of gratis (Avira AntiVir Personal).

Stap 3

Klik op de knop Kopen of Downloaden. Volg voor de betaalde versie de instructies om alle verplichte velden in te vullen. Als je de gratis versie hebt gekozen, start de download automatisch. Geef de map op waar het installatiebestand moet worden opgeslagen en wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 4

Voer het zojuist gedownloade.exe-bestand uit - het installatieprogramma verzamelt alle benodigde informatie en begint de antivirussoftware op uw computer te installeren. Volg de instructies van het installatieprogramma: geef de directory op voor het installeren van de Avira-antivirus en als u de betaalde versie kiest, voert u op verzoek het serienummer van het product in.

Stap 5

Wacht tot de installatie is voltooid en start uw computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten is uw versie van Avira antivirus in het Russisch. Voer de updateservice uit, voer een snelle scan van uw computer uit, configureer de antivirus naar uw behoeften en vereisten.

Aanbevolen: