Hoe Start Je De Administratie?

Inhoudsopgave:

Hoe Start Je De Administratie?
Hoe Start Je De Administratie?

Video: Hoe Start Je De Administratie?

Video: Hoe Start Je De Administratie?
Video: Overzichtelijk en eenvoudig je administratie opzetten 2024, Mei
Anonim

De set hulpprogramma's voor beheer in Windows omvat programma's voor het beheren van het lokale beveiligingsbeleid, het starten van systeemservices, een taakplanner en meer dan een dozijn andere belangrijke besturingselementen voor een veilige en soepele werking. Deze set systeemtoepassingen kan op verschillende manieren worden geopend, die kunnen variëren van besturingssysteemversie tot besturingssysteem.

Hoe start je de administratie?
Hoe start je de administratie?

instructies:

Stap 1

Open het hoofdmenu van Windows door met de muis op de Start-knop te klikken of door op een van de twee Win-knoppen op het toetsenbord te drukken. Zoek de link "Configuratiescherm" - in de versie van Windows XP wordt het in het gedeelte "Instellingen" geplaatst en in latere versies van dit besturingssysteem is het direct zichtbaar na het openen van het hoofdmenu. Start het paneel.

Stap 2

In Windows 7 kan het Configuratiescherm ook worden geopend via de standaard Windows-bestandsbeheerder - Verkenner. Start het door te dubbelklikken op het pictogram "Deze computer" of door op de toetscombinatie Win + E te drukken. De link "Configuratiescherm openen" in het toepassingsvenster bevindt zich onder de adresbalk, dichter bij de rechterkant - klik erop.

Stap 3

Klik op de koppeling Systeem en beveiliging in het Configuratiescherm. Zoek op de pagina die als gevolg van deze actie wordt geopend het opschrift "Beheer" - klik erop en de taak om een reeks beheerhulpprogramma's voor het besturingssysteem van uw computer te starten, wordt opgelost.

Stap 4

In Windows 7 kunt u het aantal stappen in deze procedure verminderen. Vouw het hoofdmenu uit en voer in het veld "Programma's en bestanden zoeken" slechts drie letters in - "admin". Onmiddellijk daarna ontvangt u een zoekresultaat met een lijst met links, waarvan de bovenste "Beheer" is - klik erop en hetzelfde venster wordt geopend als in de vorige stap.

Stap 5

Er is ook een alternatieve methode die kan worden toegepast in een van de wijdverbreide versies van Windows van vandaag. Het gebruikt een standaard dialoogvenster voor het starten van een programma - dit is het venster dat wordt geopend door het item "Uitvoeren" in het hoofdmenu van het besturingssysteem te selecteren. In recente OS-versies is deze link verwijderd uit het hoofdmenu, maar het dialoogvenster kan nog steeds worden opgeroepen met behulp van sneltoetsen - druk op Ctrl + R om het te starten.

Stap 6

Typ (of kopieer en plak) de opdracht control admintools in het enige invoerveld van het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop OK (of druk op Enter). Als gevolg hiervan wordt hetzelfde venster met een reeks beheerhulpprogramma's gestart.

Aanbevolen: