Hoe Het Start-systeem Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Start-systeem Te Herstellen
Hoe Het Start-systeem Te Herstellen

Video: Hoe Het Start-systeem Te Herstellen

Video: Hoe Het Start-systeem Te Herstellen
Video: Vaartland.nl legt uit - Start-stopsysteem, hoe werkt het? 2024, April
Anonim

Het Windows-besturingssysteem bevat een hulpprogramma voor systeemherstel. Het is ontworpen om de toestand van het systeem tot een bepaalde tijd terug te brengen. Soms onderneemt een gebruiker acties die leiden tot een storing van het systeem, en deze tool helpt het systeem terug te brengen naar de oorspronkelijke staat voordat de wijzigingen werden aangebracht.

Hoe het Start-systeem te herstellen
Hoe het Start-systeem te herstellen

Noodzakelijk

Windows-besturingssysteem Systeemherstel tool

instructies:

Stap 1

"Systeemherstel" wordt gebruikt in het geval van onbedoeld verlies van belangrijke gegevens of de onomkeerbaarheid van sommige processen. Deze tool wordt gestart vanuit het menu "Start". Klik op het menu Start, selecteer Alle programma's. Selecteer in de lijst die wordt geopend het gedeelte "Standaard" en vervolgens "Systeemwerkset", klik op het item "Systeemherstel". Voer desgevraagd het beheerderswachtwoord in (vergeet niet het wachtwoord te bevestigen).

Stap 2

Als u enkele programma's of vensters hebt geopend voordat u de tool start, sluit deze dan en sla alle wijzigingen op. Systeemherstel vereist een herstart van de computer. Vergeet niet dat alle wijzigingen die door dit hulpprogramma worden aangebracht, kunnen worden teruggedraaid (er wordt een controlepunt gemaakt vóór herstel).

Stap 3

Na het starten van het hulpprogramma verschijnt het hoofdvenster op het scherm, waarin u op de knop "Volgende" moet klikken. U ziet het venster "Herstel uw computer naar een vorige staat", waarin de herstelpunten worden weergegeven. U moet het gewenste herstelpunt selecteren. Welk herstelpunt moet je kiezen? Let op hun titels: "Windows Update", "Install Quick Time Player", enz.

Stap 4

Nadat u een geschikt punt hebt geselecteerd, klikt u op de kop en vervolgens op de knop "Volgende". Standaard worden niet alle herstelpunten in dit venster weergegeven; om alle opties te bekijken, vinkt u het vakje naast "Toon andere herstelpunten" aan.

Stap 5

In het volgende venster "Herstelpunt bevestigen" worden de details weergegeven van de bewerking die zal plaatsvinden nadat de computer opnieuw is opgestart. Als alles correct is, klikt u op de knop "Voltooien", de computer zal automatisch opnieuw opstarten. Wanneer het besturingssysteem opstart, wordt het systeem automatisch hersteld naar de eerder opgegeven datum.

Stap 6

Systeemherstel wordt binnen een paar minuten voltooid en het systeem wordt opgestart. Er verschijnt een venster op het scherm met een bericht over het succesvol of niet succesvol voltooien van de herstelbewerking.

Aanbevolen: