Snel Een Film Downloaden

Inhoudsopgave:

Snel Een Film Downloaden
Snel Een Film Downloaden

Video: Snel Een Film Downloaden

Video: Snel Een Film Downloaden
Video: Hoe kun je gratis films downloaden? 2024, Mei
Anonim

Nadat de gebruiker het recht heeft verkregen om een film naar zijn computer te downloaden, stuit hij soms op het probleem van snel kopiëren, aangezien de ingebouwde downloadmanagers van sommige browsers dit niet toestaan. Het volstaat om de installatie van speciale add-ons te gebruiken.

Snel een film downloaden
Snel een film downloaden

Noodzakelijk

  • - Mozilla Firefox;
  • - FlashGot-add-on;
  • - elke downloadmanager.

instructies:

Stap 1

Voor het snel laden van films, maar ook voor grote bestanden, d.w.z. meer dan 1 GB is, wordt het aanbevolen om speciale downloadmanagers te gebruiken. Op dit moment zijn dat er genoeg om een programma met gratis toegang te vinden. Een van de meest bekende hulpprogramma's van dit profiel is het voortdurend bijgewerkte Download Master-product.

Stap 2

Ga naar de app-downloadpagina via de onderstaande link. Klik op de knop "Gratis installeren", selecteer de opslagmap en wacht op de laatste download.

Stap 3

Nu moet je een nieuwe add-on toevoegen in de Firefox-browser, volg hiervoor de tweede link. Verplaats de cursorfocus naar het veld Add-ons zoeken en voer de naam van de toepassing in - FlashGot. Druk op de Enter-knop en klik in de zoekresultaten op de knop "Toevoegen aan Firefox" naast de gewenste regel. Start uw browser opnieuw om de add-on te activeren.

Stap 4

Alle applicaties en componenten zijn geïnstalleerd, het blijft om te leren hoe u video op uw computer kunt opslaan. Ga hiervoor naar de gewenste internetpagina met het filmpje en let op de browserstatusbalk, die zich onderaan het programma bevindt. Klik met de rechtermuisknop op het filmstrippictogram en selecteer de optie "FlashGot configureren".

Stap 5

Ga naar het tabblad Algemeen en selecteer uw hoofdbestandsdownloader, bijvoorbeeld Download Master. De standaard is "Ingebouwde browser". Ga nu naar het tabblad "Media" om een bootloader voor dit bestandstype te selecteren (indien nodig). Het is de moeite waard om te zeggen dat voor Linux-systemen het consolehulpprogramma Wget deze taak aankan - het heeft dezelfde downloadsnelheidsindicatoren als Download Master.

Stap 6

Klik op de knop "OK" om het instellingenvenster van de add-on te sluiten. Om snel een film van deze pagina te downloaden, klikt u met de linkermuisknop op het pictogram. Geef in het geopende venster de opslagmap voor dit bestand op en druk op de knop Enter.

Aanbevolen: