Hoe De Versie Van De Distributie Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Versie Van De Distributie Te Achterhalen?
Hoe De Versie Van De Distributie Te Achterhalen?

Video: Hoe De Versie Van De Distributie Te Achterhalen?

Video: Теплый, уютный и очень удобный женский кардиган на пуговицах спицами! Расчет на любой размер! Часть1 2022, December
Anonim

Op dit moment wordt de distributie van software en besturingssystemen in de vorm van een distributiekit veel gebruikt door ontwikkelaars. Het is erg belangrijk om te onthouden dat u bij het bijwerken van programma's of besturingssystemen de versies van distributies moet kennen, omdat hun discrepantie vaak kan leiden tot storingen in het besturingssysteem.

Hoe de versie van de distributie te achterhalen?
Hoe de versie van de distributie te achterhalen?

Het is nodig

  • -Persoonlijke computer;
  • -geïnstalleerde versie van Windows 7;
  • - bronnen \ install.wim \ 1.xml document.

instructies:

Stap 1

Om de bijbehorende versie van de distributiekit voor Windows te vinden, heeft de gebruiker geen aanvullende kennis op het gebied van computertechnologie nodig. Het is voldoende om een ​​van de verschillende methoden te gebruiken die u zullen helpen de versie van de distributiekit te achterhalen.

Stap 2

Methode 1. U kunt het juiste bestand gebruiken om de versie van de gebruikte distributiekit te bepalen. Open een document met de naam sources \ install.wim \ 1.xml. Nadat deze actie perfect is, let dan op de volgende vermeldingen: en. Tussen dit soort tags wordt de versie en samenstelling van de distributiekit van uw Windows 7-besturingssysteem aangegeven. Onthoud dat tags en niet altijd helemaal bovenaan een tekstdocument staan, dus u moet noodzakelijkerwijs het hele bestand bekijken met informatie.

Stap 3

Methode 2. Als u een cd hebt met een distributiekit, waarvan u het nummer en de versie moet weten, maar installeer het besturingssysteem niet op een pc. Het belangrijkste is dat alle bewerkingen zo correct en correct mogelijk worden uitgevoerd om eventuele negatieve gevolgen te voorkomen.

Stap 4

Er moet een eenvoudige reeks acties worden gevolgd:

- open de schijf met de distributiekit;

- zoek het bestand genaamd sources \ ei.cfg. Het bestand kan worden verborgen, dus toon verborgen bestanden met behulp van de eenvoudige instellingen van het Windows-besturingssysteem;

- kijk naar de versie van de distributiekit, die daarin zal worden aangegeven.

Stap 5

Als u de instellingen niet kunt achterhalen, kijk dan in het bestand setup.exe, dat zich in de hoofdmap van de installatieschijf bevindt. De versie en build van de distributie worden weergegeven in de eigenschappen van dit bestand. Met deze eenvoudige methoden kan de gebruiker in de kortst mogelijke tijd en zonder problemen de versie van de distributiekit voor Windows bepalen.

Populair per onderwerp