Een Trojaans Paard Vinden En Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Een Trojaans Paard Vinden En Verwijderen?
Een Trojaans Paard Vinden En Verwijderen?

Video: Een Trojaans Paard Vinden En Verwijderen?

Video: Een Trojaans Paard Vinden En Verwijderen?
Video: Tuig bij een paard verwijderen (Photoshop) 2024, April
Anonim

Het belangrijkste doel van antivirussoftware is om te voorkomen dat schadelijke bestanden het systeem binnendringen. Maar als dit toch is gebeurd, moet u hulpprogramma's gebruiken waarmee u virusbestanden kunt detecteren en verwijderen.

Een Trojaans paard vinden en verwijderen?
Een Trojaans paard vinden en verwijderen?

Noodzakelijk

Dr. WEb CureIt

instructies:

Stap 1

Gebruik eerst het hulpprogramma voor het verwijderen van malware. Dit hulpprogramma is ingebouwd in het Windows-besturingssysteem. Open het menu Start en ga naar Uitvoeren. Wacht tot een nieuw venster wordt geopend en voer de opdracht mrt.exe in. Druk op de Enter-toets. Nadat een nieuw menu is geopend, selecteert u de optie "Volledige scan" en klikt u op de knop "Volgende". Bevestig de lancering van het hulpprogramma. Dit proces kan lang duren, omdat het zoeken naar geïnfecteerde bestanden in alle mappen op de harde schijf wordt uitgevoerd.

Stap 2

Als het beschreven hulpprogramma de taak niet aankan, gebruik dan het antivirusprogramma dat op uw computer is geïnstalleerd. Open het menu en werk de virusdatabases bij. Dit zal meer geïnfecteerde bestanden identificeren.

Stap 3

Ga naar het menu Scannen en activeer dit proces. Geef de lokale stations op waarvan u de inhoud wilt controleren. Meestal is de systeempartitie van de harde schijf geïnfecteerd.

Stap 4

Gebruik een programma dat is ontworpen om snel de systeembestanden van uw computer te scannen. Ga naar https://www.freedrweb.com/cureit/ en download daar het hulpprogramma CureIt.

Stap 5

Voer het gedownloade exe-bestand uit. De computerscan wordt automatisch gestart. Stop het en ga naar het menu Instellingen. Stel de exacte opties in voor Systeembestandscontrole. Voer het programma opnieuw uit en wacht tot het is voltooid. Als het hulpprogramma geïnfecteerde bestanden heeft gevonden maar ze niet kon verwijderen, volg dan zelf deze procedure. Onderzoek de locatie van het bestand, selecteer het en druk op de toetsen Shift en Delete.

Stap 6

Sommige bestanden kunnen niet worden verwijderd vanwege gebruik door andere toepassingen. Start het systeem in de veilige modus en probeer de virusbestanden opnieuw te verwijderen.

Aanbevolen: