Hoe Een Trojaans Paard Te Neutraliseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Trojaans Paard Te Neutraliseren?
Hoe Een Trojaans Paard Te Neutraliseren?

Video: Hoe Een Trojaans Paard Te Neutraliseren?

Video: Hoe Een Trojaans Paard Te Neutraliseren?
Video: Stop Holding Yourself BACK u0026 Get INSPIRED to Go After What You Want | Mel Robbins 2024, Maart
Anonim

De meeste computervirussen kunnen worden verwijderd met speciale programma's. In sommige gevallen is het nodig om speciale hulpprogramma's te gebruiken waarmee u zonder besturingssysteem kunt werken.

Hoe een Trojaans paard te neutraliseren?
Hoe een Trojaans paard te neutraliseren?

Noodzakelijk

  • - Antivirus software;
  • - Dr. Web LiveUSB.

instructies:

Stap 1

Open eerst het menu van de geïnstalleerde antivirussoftware en voer een volledige scan uit van alle lokale schijven. Deze methode duurt lang, maar de praktijk leert dat je hiermee de meeste Trojaanse virussen kunt verwijderen. Bevestig het verwijderen van de gevonden virusbestanden. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Als u geen toegang kunt krijgen tot het besturingssysteem vanwege de aanwezigheid van een bepaald virus, gebruik dan extra hulpprogramma's. Ga met een andere computer naar https://www.freedrweb.com/liveusb. Download het programma, sluit een USB-drive aan op deze computer en voer het hulpprogramma liveusb uit. Houd er rekening mee dat alle informatie van de geselecteerde UBS-drive wordt verwijderd. Zorg vooraf voor de veiligheid ervan. Maak een opstartbare USB-stick met behulp van het liveusb-programma.

Stap 3

Start uw computer opnieuw op en houd de F8-toets ingedrukt. Wanneer het gewenste menu verschijnt, selecteert u het item USB-HDD en drukt u op de Enter-toets. Geef in het nieuwe venster de parameter Dr. Web USB (normale modus) op en wacht tot het miniatuurbesturingssysteem is gestart.

Stap 4

Start het computerscanprogramma door op de bijbehorende snelkoppeling te klikken. Selecteer de scanmodus "Volledige" en geef de vereiste lokale stations op. Het is beter om eerst alleen de systeempartitie van de schijf te controleren. Dit zal tijd besparen. Soms geeft deze benadering u toegang tot het Windows-besturingssysteem. Alle andere bewerkingen kunnen daarin het beste worden uitgevoerd.

Stap 5

Als u het type Trojaans virus en de namen van de te verwijderen bestanden kent, gebruik dan de verkenner die in het liveusb-pakket is ingebouwd. Verwijder de virusbestanden en start uw computer normaal opnieuw op.

Aanbevolen: