Een Meisje Uitkleden In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Meisje Uitkleden In Photoshop
Een Meisje Uitkleden In Photoshop

Video: Een Meisje Uitkleden In Photoshop

Video: Кадрирование с учетом содержимого (Content-Aware Crop) в Photoshop CC 2022, December
Anonim

Photoshop is een speciaal computerprogramma voor het bewerken en bewerken van afbeeldingen. In de regel wordt Photoshop gebruikt om onvolkomenheden in het uiterlijk te elimineren, om een ​​mooie achtergrond te creëren, om interessante foto's te maken door verschillende effecten toe te passen.

Een meisje uitkleden in Photoshop
Een meisje uitkleden in Photoshop

Het is nodig

Photoshop-programma, basiskennis van het gebruik van het programma, het beeld van een meisje

instructies:

Stap 1

De geselecteerde afbeelding moet worden geopend via het Photoshop-programma, waarna het raadzaam is om de laag te dupliceren en helderheid toe te voegen om een ​​rijk beeld te krijgen. Het is gemakkelijker om een ​​​​meisje uit te kleden dat al in een badpak op de afbeelding staat, omdat het maar een paar stappen vereist.

Stap 2

Na het verbeteren van de helderheid van de foto, is het noodzakelijk om het badpak op het lichaam van het meisje te wissen met een zachte borstel. Deze manipulatie wordt uitgevoerd op gebieden met bestaande kleding door op Alt + Click te drukken.

Stap 3

Alle borsten die gemakkelijk op internet kunnen worden opgehaald, moeten op de gewiste plaatsen worden aangebracht. In dit stadium vindt de keuze van maat, vorm en andere kenmerken van het vrouwelijk lichaamsdeel plaats. De afbeelding met de geselecteerde borst moet worden geopend en vervolgens met zachte verf over het hele borstgebied. Gebruik de toetsen Shift + Ctrl + I om de selectie om te keren en gebruik Ctrl + V om de borsten van het tweede meisje in de originele afbeelding te kopiëren.

Populair per onderwerp