Hoe Maak Je Een Express-paneel?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Express-paneel?
Hoe Maak Je Een Express-paneel?

Video: Hoe Maak Je Een Express-paneel?

Video: Hoe Maak Je Een Express-paneel?
Video: Quick “How to knit I-cord and flat panel with your circular knitting machine” class. 2024, Mei
Anonim

Met de komst van een functie als het "express panel" is reizen op het World Wide Web nog handiger geworden. Toch hoef je nu niet naar bladwijzers te gaan om daar een link naar je favoriete site te vinden, en nog meer - om de naam elke keer in de adresbalk in te voeren. Deze functie verscheen voor het eerst in de Opera-browser in 2007 en werd geleidelijk onderdeel van andere programma's die zijn ontworpen voor internetsurfen.

Hoe maak je een express-paneel?
Hoe maak je een express-paneel?

instructies:

Stap 1

Mozilla Firefox. Om het express-paneel in deze browser te laten verschijnen, moet u de plug-in voor snel kiezen installeren. Ga naar Extra -> Instellingen -> Algemeen -> Invoegtoepassingen configureren -> Zoek invoegtoepassingen, voer "speed dial" in en klik op "Zoeken". Voor deze doeleinden is er een plug-in en we zullen deze installeren. We gaan naar het menu Extra-instellingen-basic-add-ons configureren-zoek naar add-ons, voer daar snelheid in (je kunt volledig snelkiezen) en klik op zoeken. Klik op de plug-in die verschijnt en vervolgens op "Toevoegen aan Firefox". Wacht tot het downloaden en installeren is voltooid. Start uw browser opnieuw. Nu moeten we wat aanpassingen doen. Ga naar Extra -> Instellingen -> Algemeen -> Invoegtoepassingen configureren -> Snelkiezen -> Instellingen. Vink de vakjes aan naast Belgroepen inschakelen, Laden in lege nieuwe vensters, Laden in lege nieuwe tabbladen en Bladwijzermenu.

Stap 2

Google Chrome. Ga naar "Opties" en vink het vakje naast "Open snelle toegangspagina" aan.

Stap 3

Internet Explorer. Om het express-paneel in deze browser te installeren, moet u Yandex. Bar installeren.

Stap 4

Opera. In deze browser is standaard het express-paneel geïnstalleerd, de moeilijkheid is anders: in plaats daarvan kan een startpagina worden geopend. Om deze optie uit te schakelen, gaat u naar Extra -> Instellingen en bij het item "Bij opstarten" vindt u de vervolgkeuzelijst. Stel daarin "Start from express panel" in.

Aanbevolen: