Een Videospeler Installeren

Inhoudsopgave:

Een Videospeler Installeren
Een Videospeler Installeren

Video: Een Videospeler Installeren

Video: Een Videospeler Installeren
Video: Hoe VLC installeren (ondertitel videospeler) 2024, April
Anonim

Het installeren van een extra audio-afspeelprogramma op uw computer is noodzakelijk als de standaard set Windows Media Player-functies niet voldoende voor u is. Alle spelers verschillen in ondersteunde formaten, verbruik van systeembronnen, interface, enzovoort.

Een videospeler installeren
Een videospeler installeren

instructies:

Stap 1

Download codecs naar uw computer om verschillende formaten in uw videospeler te ondersteunen. Het K-Lite Codec Pack is het meest geschikt voor deze doeleinden. Het is een gratis programma dat alle noodzakelijke elementen bevat die tijdens het installatieproces op uw computer zijn geïnstalleerd om het afspelen van video's van de meeste bekende bestandsindelingen te ondersteunen, evenals een gebruiksvriendelijke speler. Natuurlijk kunt u ook andere programma's gebruiken, als u ze handiger en geschikter vindt voor uw behoeften.

Stap 2

Installeer het programma volgens de instructies van het systeemmenu-item. Selecteer uit het menu zoveel mogelijk ondersteunde bestandsformaten, en het beste van alles, selecteer ze allemaal tegelijk door ze aan te vinken. Koppel ten slotte de bestanden aan de nieuwe videospeler en geef aan welke mediabestanden automatisch worden geopend wanneer er op wordt gedubbelklikt.

Stap 3

Als de speler die is inbegrepen in het K-Lite Codec Pack niet genoeg voor je is, download dan ook andere video-afspeelprogramma's. De meest populaire onder hen zijn Bsplayer, Divx Player, Crystal Player, Light Alloy en anderen. De installatie wordt op dezelfde manier uitgevoerd - na het downloaden, indien nodig, unzip het bestand, voer de installatie uit volgens de menu-items en stel een koppeling in met audio- en video-opnames van verschillende formaten die door de speler worden ondersteund.

Stap 4

Start de speler, voer de eerste installatie uit door naar het programmaconfiguratiemenu te gaan. Om dit te controleren, probeert u een videobestand af te spelen door het te openen met de knop Bladeren of door te dubbelklikken op het item. Kijk of alle andere videoformaten worden afgespeeld.

Aanbevolen: