Video Instellen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Video Instellen Op Een Computer
Video Instellen Op Een Computer

Video: Video Instellen Op Een Computer

Video: Video Instellen Op Een Computer
Video: Een los beeldscherm aansluiten op je laptop (Windows) + de instellingen 2024, Mei
Anonim

Moderne Microsoft Windows-besturingssystemen gebruiken een flexibel systeem voor het werken met video - DirectShow (voorheen ActiveMovie). formaten. Hierdoor kan elke gebruiker naar eigen goeddunken een subsysteem creëren voor het werken met video van verschillende elementen.

Video instellen op een computer
Video instellen op een computer

Noodzakelijk

  • - een computer verbonden met internet
  • - systeembeheervaardigheden

instructies:

Stap 1

Stel uw computer in om avi-video te bekijken. Stel de video-instellingen in voor de DivX Networks-decoder. Start het Media Player Classic-programma, selecteer een videobestand en deze decoder start automatisch, zoek het pictogram in de lade. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Eigenschappen". Stel de volgende video-instellingen in: Automatische nabewerking - selecteer de optie Gedeeltelijk; de parameter Filmeffect kan "filmruis" toevoegen, wat een effect zal toevoegen aan het bekijken van video's, en de compressiedefecten verbergen, ingesteld naar uw smaak; Vloeiend afspelen - UIT; YUV verlengd - AAN; Overlay uitgebreid - AAN; Dubbele buffering - UIT; Logo uitschakelen - optioneel de weergave van het logo aan het begin van het afspelen van video in- of uitschakelen; Ondersteuning van generieke MPEG-4. Sla de instellingen voor de video op door op de knop "OK" te klikken.

Stap 2

Configureer de XviD-codec voor het bekijken van video's. Ga naar de codec-configuratie, pas het nabewerkingsniveau aan, het kan ruis toevoegen. U kunt de video-instellingen in deze codec wijzigen terwijl u naar een film kijkt, als de video begint te trillen of langzamer gaat, frames overslaan, het nabewerkingsniveau verlagen, omdat de processor deze opname niet met een dergelijke kwaliteit kan decoderen. Schakel hiervoor de videoverwerkingsalgoritmen uit in het gedeelte nabewerking. Ga ook naar het gedeelte FourCC-ondersteuning en schakel ondersteuning voor videodecodering in.

Stap 3

Wijzig de video-instellingen in de ffDShow-decoder. Deze decoder zorgt voor een minimale processorbelasting bij het bekijken van video. Het is veelzijdig. Selecteer en pas het filter aan dat je nodig hebt: helderheid / contrast, ruisonderdrukking / toevoeging, verscherpen, onscherpte instellen, perspectiefcorrectie. Schakel zo nodig ondersteuning voor ondertitels in. Vink naast het veld "Automatische aanpassing van eenvoudige verwerking" het vakje aan, de decoder kan deze functie aan.

Stap 4

Download en installeer het populaire K-Lite Codec Pack, dat in verschillende formaten verkrijgbaar is. Met dit pakket kun je de video-instellingen van verschillende decoders op één plek wijzigen.

Aanbevolen: