Hoe Speel Je Mp4

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Mp4
Hoe Speel Je Mp4

Video: Hoe Speel Je Mp4

Video: Hoe Speel Je Mp4
Video: Hoe installeer je TipCam onder Windows XP - KW1C.mp4 2024, Mei
Anonim

Om MP4 af te spelen op het geïnstalleerde Windows-systeem, moet u eerst speciale multimediacodecs en programma's installeren voor het afspelen van videobestanden die dit videoformaat kunnen afspelen.

Hoe speel je mp4
Hoe speel je mp4

instructies:

Stap 1

Om de vereiste codec te downloaden, opent u uw browser en gaat u naar de officiële website van het K-Lite codec-pakket. Selecteer in de lijst met downloadopties degene die het beste bij u past en klik op Downloaden.

Stap 2

Om MP4 en andere meest voorkomende bestanden af te spelen, hoeft u alleen de basisversie van de codec te installeren. Het heeft het kleinste volume en bevat het minimum aantal instellingen, waardoor een beginnende gebruiker zo snel mogelijk kan installeren. De pakketten Standart, Full en Mega bevatten extra programma's die een gewone pc-gebruiker vaak niet nodig heeft.

Stap 3

Nadat de download is voltooid, opent u het resulterende bestand en voltooit u de installatie in overeenstemming met de instructies die op het scherm verschijnen. Na de installatie is het raadzaam om uw computer opnieuw op te starten om de wijzigingen door te voeren.

Stap 4

Dubbelklik op het MP4-bestand dat u wilt afspelen. Dit opent een standaard Windows Media Player-venster. Als het afspelen start, is de installatie gelukt.

Stap 5

Je kunt ook een alternatieve speler kiezen die samen met het codec-pakket wordt geïnstalleerd. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt afspelen en selecteert u vervolgens "Openen met" - Media Player Classic. Het programma stelt je in staat om ondertitels te selecteren, met audiotracks te werken en heeft meer functionaliteit.

Stap 6

Om MP4 af te spelen, kunt u de spelers gebruiken, die ook van internet kunnen worden gedownload. De VLC-speler ondersteunt bijvoorbeeld een groot aantal bestanden en heeft zelf ingebouwde codecs waarvoor geen extra bestanden hoeven te worden geïnstalleerd. U kunt VLC downloaden van de officiële website van het programma.

Stap 7

Nadat u het installatiebestand hebt gedownload, start u het en volgt u de installatie-instructies. Klik na het voltooien van de procedure met de rechtermuisknop op het bestand om af te spelen en selecteer "Openen met". Klik erop en selecteer VLC Media Player in de lijst die verschijnt. Het geselecteerde bestand begint te spelen.

Aanbevolen: