Hoe Plaats Je Een Liniaal Op Je Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Plaats Je Een Liniaal Op Je Bureaublad
Hoe Plaats Je Een Liniaal Op Je Bureaublad

Video: Hoe Plaats Je Een Liniaal Op Je Bureaublad

Video: Hoe Plaats Je Een Liniaal Op Je Bureaublad
Video: een snelkoppeling plaatsen op je bureaublad Windows 10 2024, April
Anonim

Heersers zijn niet zo lang geleden populair geworden op forums, voornamelijk onder de vrouwelijke bevolking, ze vertonen verschillende gebeurtenissen: zwangerschap, wens om af te vallen, leeftijd van kinderen en duur van relaties. U kunt zo'n liniaal ook op het Windows-bureaublad plaatsen.

Hoe plaats je een liniaal op je bureaublad
Hoe plaats je een liniaal op je bureaublad

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Volg de link om linialen te maken https://flines.ru/createtimeline om je eigen liniaal te maken en op je bureaublad te plaatsen. Kies eerst de achtergrond van de liniaal, u kunt kiezen uit de voorgestelde, of u kunt uw afbeelding als achtergrond uploaden. Klik volgende

Stap 2

Selecteer de grootte van de liniaal, ga naar de volgende stap. Stel de tekstkleur in, selecteer de datum van het evenement en de telindicator (jaren, maanden, dagen). Klik op de knop Maken. Zoek het veld "Desktoplink", selecteer de code in dit veld, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de opdracht "Kopiëren".

Stap 3

Open uw bureaublad, klik met de rechtermuisknop op een vrije ruimte. Selecteer de opdracht "Eigenschappen", ga naar het tabblad "Desktop", onderaan vind je de knop "Desktopinstellingen", klik erop. Het venster "Desktop Elements" wordt geopend, ga naar het tweede tabblad "Web" om een liniaal op uw bureaublad te maken.

Stap 4

Klik vervolgens op "Maken", in het venster "Nieuw bureaubladelement" dat verschijnt, vul het veld "Plaatsing" in. Voer de link naar de liniaal in dit veld in, klik met de rechtermuisknop en klik op Plakken. Klik vervolgens op OK om de liniaal aan uw bureaublad toe te voegen.

Stap 5

Vervolgens verschijnt het venster Item toevoegen aan bureaublad. Daarin moet u op de knop "OK" klikken, u keert terug naar het menu "Desktopelementen". Zorg ervoor dat het selectievakje naast de liniaallink is aangevinkt. Klik vervolgens op "OK" en ga naar uw bureaublad.

Stap 6

Synchroniseer de liniaal om het aftellen bij te werken. Om dit te doen, klik er met de linkermuisknop op, aan de linkerkant van het frame, klik op de kleine pijl, selecteer "Synchroniseren". U kunt de liniaal ook handmatig bijwerken door met de rechtermuisknop op de liniaal te klikken.

Stap 7

Verplaats de liniaal, om dit te doen, beweeg de muisaanwijzer over de liniaal, er verschijnt een kader, met zijn hulp sleept u de liniaal naar een willekeurige plaats op het bureaublad. De liniaal is nu compleet op het bureaublad.

Aanbevolen: