Hoe Gezichten In Een Foto Te Wisselen

Inhoudsopgave:

Hoe Gezichten In Een Foto Te Wisselen
Hoe Gezichten In Een Foto Te Wisselen

Video: Hoe Gezichten In Een Foto Te Wisselen

Video: Hoe Gezichten In Een Foto Te Wisselen
Video: Ingezonden foto bewerking deel 8 : Gezicht verwisselen in Photoshop vanuit Lightroom 2024, Mei
Anonim

Hoe verander je het ene gezicht in het andere op een foto? Er is niets ingewikkelds aan bij het gebruik van good old photoshop. Zelfs speciale vaardigheden zijn niet vereist om een "nieuwe persoon" te maken. Je hoeft alleen maar een gezicht te kiezen en een lichaam te kiezen.

Hoe gezichten in een foto te wisselen
Hoe gezichten in een foto te wisselen

instructies:

Stap 1

Open twee foto's in Photoshop: degene die het gewenste gezicht bevat en degene waarin dit gezicht moet worden gewijzigd. Het is wenselijk dat op foto's de gezichten dezelfde hoek hebben ten opzichte van de camera: dezelfde belichting, afstand, enzovoort. Dus laten we beginnen met de operatie.

Stap 2

Maak eerst een foto waarvan het gezicht wordt "genomen". Selecteer de Lasso-tool op de werkbalk. Zet de Doezelaar op 5 pixels. Trek het gezicht voorzichtig over. Vang alle rimpels en plooien. Maar schets het voorhoofd ongeveer minder dan de helft, je hoeft niet alles vast te leggen. Kopieer het gemarkeerde gebied. Klik hiervoor in het menu op "Bewerken -> Kopiëren". Er zijn ook Ctrl + C-sneltoetsen voor deze opdracht.

Stap 3

Ga vervolgens naar de tweede afbeelding. Maak een nieuwe laag. Selecteer in de menubalk het commando "Laag (Laag) -> Nieuw (Nieuw) -> Laag (Laag)". U kunt ook de toetsen Ctrl + Shift + N gebruiken. Plak het eerder gekopieerde gebied in deze laag, dat wil zeggen, het gezicht van de eerste foto. Selecteer "Bewerken -> Plakken" of Ctrl + V.

Stap 4

Eerst moet u het nieuwe gezicht op maat maken en indien nodig de hoek wijzigen. Gebruik gratis transformatie om deze bewerking uit te voeren. Selecteer in het submenu "Bewerken" (Bewerken) het item "Vrije transformatie" (vrije transformatie). Vervolgens moet u de kleuren aanpassen. Selecteer dus de laag met het nieuwe vlak, als je er nog niet bent, en selecteer "Laag (Laag) -> Nieuwe aanpassingslaag (Nieuwe aanpassingslaag) -> Tint / Verzadiging (Tint / Verzadigingen)". Vink in het venster dat verschijnt het vakje aan naast Vorige laag gebruiken om uitknipmasker te maken. Klik OK. Pas de opties aan zodat de kleur egaal is. Maak nu op dezelfde manier nog een aanpassingslaag, maar selecteer deze keer "Helderheid / Contrast" (Helderheid / Contrast) Probeer een zo natuurlijk mogelijk contrast en kleuren te bereiken.

Stap 5

Gebruik het gummetje om al het overbodige van de foto te wissen. Breng verder, indien nodig, schaduwen aan. De tools Branden en Ontwijken helpen je hierbij. Voeg naar wens lichte en donkere gebieden toe. Onthoud dat je natuurlijk moet zijn. Ook kunt u scherptefoto's toevoegen. Selecteer hiervoor "Filter -> Verscherpen -> Verscherpen".

Aanbevolen: