Sorteren Instellen

Inhoudsopgave:

Sorteren Instellen
Sorteren Instellen

Video: Sorteren Instellen

Video: Sorteren Instellen
Video: Agendagroepen instellen en sorteren 2024, April
Anonim

Microsoft Outlook is een van de meest populaire e-mailprogramma's. Gerichte e-mail wordt een essentiële noodzaak wanneer een bepaalde drempel van inkomende berichten wordt overschreden. Met Microsoft Outlook kunt u uw inkomende e-mail sorteren op verschillende parameters.

Sorteren instellen
Sorteren instellen

instructies:

Stap 1

Klik op de paperclipknop op de e-mailsorteerbalk in het Microsoft Outlook-venster. Deze operatie verdeelt alle inkomende post in brieven met en zonder bijlagen.

Stap 2

Geef het veld "Rangschikken op" op in het menu "Beeld" in het venster van de e-mailtoepassing.

Stap 3

Selecteer "Bijlagen" in het servicemenu "Sorteren op" en voer de benodigde sorteerparameters in.

Stap 4

Maak een mappenstructuur voor e-mails van verschillende auteurs. Om dit te doen, moet u regels maken voor het automatisch sorteren van inkomende e-mail.

Stap 5

Selecteer een van de letters die naar de genoemde map moeten worden verplaatst en open het contextmenu door met de rechtermuisknop op de letterregel te klikken.

Stap 6

Selecteer het menu-item "Regel maken".

Stap 7

Schakel het selectievakje 'Van' in het gedeelte 'Als u een bericht ontvangt dat aan de volgende voorwaarden voldoet' van het geopende venster 'Regels maken' in.

Stap 8

Schakel het selectievakje Item naar map verplaatsen in het gedeelte Deze stappen uitvoeren van het venster Regels maken in.

Stap 9

Klik op de knop Map selecteren onder Doe het volgende in het venster Regels maken.

Stap 10

Geef de gewenste map op in de lijst "Map" in het servicevenster "Regels en waarschuwingen". Als de gewenste map niet aanwezig is, maakt u deze aan door op de knop "Maken" in het servicevenster "Regels en waarschuwingen" te klikken.

Stap 11

Klik OK.

Stap 12

Vink het selectievakje "Voer deze regel uit voor alle huidige berichten" aan in het venster "Succesvolle voltooiing" dat wordt geopend en bevestig uw keuze door op OK te klikken.

Stap 13

Schakel het selectievakje Item naar map verplaatsen in het venster Voer de volgende stappen uit in het venster Regels maken om sorteeropties te maken voor afzonderlijke woorden en woordgroepen in e-mailberichten.

Stap 14

Klik op de knop Geavanceerd.

Stap 15

Selecteer de vereiste parameters in het venster "Wizard Regels" dat wordt geopend.

Stap 16

Typ de gewenste zin of woord in het veld "Voer een woord of zin in om te zoeken in het adres van de afzender" in het nieuwe venster Zoektekst en klik op de knop Toevoegen.

Stap 17

Bevestig uw keuze met de OK-knop.

Stap 18

Blijf op Volgende klikken in de Regels-wizard totdat u inactief wordt (grijs).

Stap 19

Schakel het selectievakje naast Deze regel uitvoeren voor berichten in die zich al in de ServiceDesk-map van de regelwizard bevinden.

Stap 20

Klik op de knop Voltooien.

21

Pas dezelfde procedure toe om het vereiste aantal vereiste sorteerregels te maken.

Aanbevolen: