Videopresentaties Maken

Inhoudsopgave:

Videopresentaties Maken
Videopresentaties Maken

Video: Videopresentaties Maken

Video: Videopresentaties Maken
Video: Videopresentaties maken 2024, Mei
Anonim

Door de aanwezigheid van een camcorder en een digitale camera kunt u homevideo's en foto's van gezinsvakanties maken. Leg je kleintje vast dat opgroeit, zijn eerste stapjes zet, naar school gaat, enz. De personal computer geeft de mogelijkheid om video te bewerken, films te maken, presentaties te maken en toegang te geven tot videopresentaties aan familie ver van u af.

Videopresentaties maken
Videopresentaties maken

Noodzakelijk

Personal computer, Windows Movie Maker

instructies:

Stap 1

Om zelf een video of presentatie te maken, moet je een speciaal programma op je computer installeren. Het zou Windows Movie Maker kunnen zijn. Met dit hulpprogramma kunt u op zijn beurt video's en foto's bewerken en videopresentaties maken. Installeer het programma vanaf schijf of download van internet. Probeer te installeren in de systeemmap van uw harde schijf op uw computer. Voer het programma uit. Onderaan het geopende venster ziet u twee modi: storyboard en tijdlijn. Maak een presentatie in de modus "Tijdlijn".

Stap 2

Selecteer links in de lijst "Importeren" en importeer een video of foto om deze te bewerken. Rangschik de bestanden in de volgorde waarin ze in uw presentatie moeten staan. Ga nu naar Video-effecten op het tabblad Preview Video-effecten. Sleep het geselecteerde effect naar de foto. Als de ster in de hoek van de foto blauw wordt, is het effect toegevoegd. Selecteer met de volgende klik een methode voor het wijzigen van foto's op het tabblad "Video-overgangen bekijken". Plaats dit effect tussen foto's. Selecteer op dezelfde manier andere effecten: geluid, bewegingstijd, muziekbegeleidingstijd, enz.

Stap 3

Indien nodig kunt u tekst toevoegen aan uw presentatie, waarop ook animatie-effecten zijn toegepast. Wanneer u tekst invoert, verschijnt een nieuw tabblad "Extra functies" onder het venster. Gebruik het om het lettertype van uw tekst, de kleur en animatie te selecteren. Op het tabblad "Preview Monitor" kun je zien wat je hebt gekregen, zowel in de definitieve versie als bij het toevoegen van het volgende effect. Zo kunt u verschillende composities maken, effecten gebruiken en extra modules toevoegen.

Aanbevolen: