Hoe Te Kopiëren En Plakken In Android

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kopiëren En Plakken In Android
Hoe Te Kopiëren En Plakken In Android

Video: Hoe Te Kopiëren En Plakken In Android

Video: Hoe Te Kopiëren En Plakken In Android
Video: Android klembord: Kopiëren knippen en plakken 2024, Mei
Anonim

Mobiele apparaten verschillen van computers in een groot aantal verschillende factoren, waaronder kopiëren en plakken, en natuurlijk kunnen veel gebruikers van dergelijke apparaten met een soortgelijk probleem worden geconfronteerd.

Hoe te kopiëren en plakken in Android
Hoe te kopiëren en plakken in Android

Op mobiele apparaten met het Android-besturingssysteem zijn veel gebruikers van pc's bekend met de sneltoetsen Ctrl + C en Ctrl + V. Het kopiëren en plakken van tekst op mobiele apparaten verloopt natuurlijk iets anders dan op computers. Tekst kopiëren en plakken is een zeer belangrijke parameter, waar misschien niemand zonder kan.

Hoe werkt kopiëren en plakken op Android?

Om een tekst of een link op een mobiel Android-apparaat te kopiëren, moet u op het gebied dat u gaat verplaatsen klikken en een paar seconden vasthouden. Daarna wordt een bepaald gebied op het scherm gemarkeerd. Als u grote tekst nodig heeft, en niet slechts één geselecteerd woord, dan kunt u eenvoudig de speciale schuifregelaars links en rechts verplaatsen. Nadat u het gewenste fragment hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Selecteren" en selecteert u het item "Kopiëren". Vervolgens moet u het document openen waarin u de tekst gaat invoegen. Houd een paar seconden ingedrukt op een leeg veld van het document totdat het contextmenu verschijnt. Vervolgens moet u op de knop "Plakken" klikken om de gekopieerde tekst te plaatsen.

Kopieer en plak software voor Android

Het is vermeldenswaard dat om de kopieer- en plakprocedure te vereenvoudigen, een groot aantal verschillende applicaties zijn ontwikkeld voor gebruikers van mobiele apparaten op basis van het Android-besturingssysteem. Een gebruiker kan bijvoorbeeld een gratis kopieer- en plakprogramma downloaden en installeren. Na de installatie kan de gebruiker een nieuw pictogram zien, dat meestal alleen verschijnt tijdens het werken met een browser of tekstdocument. Soms is het te vinden in de categorie Delen. Opgemerkt moet worden dat wanneer u met een browser werkt, alleen de link naar de pagina met het materiaal erop, en niet de tekst, naar het klembord wordt gekopieerd.

Uiteraard is het programma Kopiëren en Plakken niet het enige. Er is nog een goede analoog - Clipper. Deze software is niets meer dan een klembordmanager. Hiermee kunt u bepaalde gekopieerde tekstfragmenten opslaan, bewerken en natuurlijk kopiëren. Het werkt volgens hetzelfde principe als standaard kopiëren op een mobiel apparaat met Android OS, behalve dat er een speciaal pictogram van dit programma in het menu verschijnt.

Alle programma's zijn gratis te vinden en te downloaden in de Google Play Market.

Aanbevolen: