Alleen Naar Microfoon Echoën

Inhoudsopgave:

Alleen Naar Microfoon Echoën
Alleen Naar Microfoon Echoën

Video: Alleen Naar Microfoon Echoën

Video: Alleen Naar Microfoon Echoën
Video: Lijpe - Microfoon (prod. Architrackz) 2024, Mei
Anonim

Als u voor een of ander doel echo's aan het geluid in de microfoon moet toevoegen, wees dan geduldig, aangezien het instellen van geluidsapparatuur altijd een lang en moeilijk proces is.

Alleen echo naar microfoon
Alleen echo naar microfoon

Noodzakelijk

microfoon

instructies:

Stap 1

Open de audio-instellingen op uw computer. Ga hiervoor naar het configuratiescherm en selecteer het menu-item "Geluiden en audioapparaten". Selecteer in het nieuwe menu Audioapparaten configureren. In het kleine venster dat op het tabblad "Audio" verschijnt, configureert u het tweede apparaat van boven door op de overeenkomstige menuknop te klikken.

Stap 2

Vink het vakje echo toevoegen aan, pas de wijzigingen toe en sla ze op. Dit item is om de een of andere reden mogelijk niet beschikbaar, vooral als uw microfoon is ingebouwd in een laptop of webcam.

Stap 3

Open het item geluidskaartinstellingen in de instellingen van geluiden en audioapparaten op het bedieningspaneel, als je het in het moederbord hebt ingebouwd, wordt de instelling Realtek genoemd (in sommige gevallen HD Audio). Dit opent een groot venster voor het configureren van uw audioapparaatstuurprogramma. Ga naar het tabblad Microfoonconfiguratie en schakel het selectievakje Echo-annulering uit. Ga naar het tabblad instellingen voor uitvoerapparaten (luidsprekers) en controleer daar de echo-instellingen. Ze moeten uitgeschakeld zijn.

Stap 4

Als u de functie echo toevoegen in uw opnamesoftware (te vinden in standaard Windows-toepassingen) moet inschakelen, opent u het menu-item Effecten en selecteert u de functie Echo toevoegen. Ook voeren sommige programma's voor het bewerken van audio-opnamen de functie uit om alleen echo's aan de stem toe te voegen. Besteed aandacht aan soortgelijke programma's die door Sony en Nero zijn geproduceerd, deze zijn het meest efficiënt in het omgaan met audioverwerkingsfuncties.

Stap 5

Als u echo aan de microfoon moet toevoegen wanneer u een programma gebruikt, open dan de configuratie-instellingen en zoek in het item met betrekking tot het gebruik van de microfoon de parameter die u nodig hebt en pas deze toe, indien beschikbaar. Sommige microfoons die in de webcam zijn ingebouwd, worden ook geconfigureerd vanuit het stuurprogramma.

Aanbevolen: