Hoe UIN Te Herstellen Van ICQ

Inhoudsopgave:

Hoe UIN Te Herstellen Van ICQ
Hoe UIN Te Herstellen Van ICQ

Video: Hoe UIN Te Herstellen Van ICQ

Video: Hoe UIN Te Herstellen Van ICQ
Video: Testing ICQ Groupware Server from 1999 2024, April
Anonim

Omdat ICQ-software automatische authenticatie ondersteunt zodra het systeem start, vergeten gebruikers vaak hun inloggegevens. Het kan problematisch zijn om de UIN te herstellen, maar u kunt nog steeds de toegang tot uw account herstellen.

Hoe UIN te herstellen van ICQ
Hoe UIN te herstellen van ICQ

Wat is UIN?

ICQ (of ICQ) is een populaire instant messaging-service. ICQ is de meest populaire berichtensoftware in Rusland. UIN is het persoonlijke nummer van de ICQ-gebruiker (5 tot 9 cijfers). Het wordt uitgegeven bij registratie in dit programma en er is ook een door de gebruiker opgegeven wachtwoord aan verbonden.

Als u het nummer van uw vriend kent, kunt u het vinden in de algemene lijst met contactpersonen en het toevoegen aan uw notitieblok. Het is onmogelijk om ICQ te gebruiken zonder UIN. Ook kan de UIN gegevens over de gebruiker bevatten (naam, achternaam, e-mail, etc.).

Het komt vaak voor dat de gegevens voor het invoeren van het programma na verloop van tijd worden vergeten. Er is ook zo'n vorm van oplichting wanneer ICQ wordt gehackt vanwege een mooi kort nummer om het vervolgens te verkopen.

Wachtwoord herstel

De UIN kan niet worden hersteld. Alleen het wachtwoord kan worden hersteld (in het geval dat de gebruiker het is vergeten of verloren).

Dus om het wachtwoord voor het invoeren van ICQ te herstellen, moet u eerst naar de officiële ICQ-website gaan en het gedeelte "Wachtwoordherstel" selecteren. Om de toegang met succes te herstellen, moet u het e-mailadres waarop het account is geregistreerd, het antwoord op de geheime vraag of het telefoonnummer van de gebruiker dat tijdens de registratie is opgegeven, onthouden.

Om uw wachtwoord via e-mail te herstellen, moet u uw e-mail en anti-spamcode invoeren. Nadat rechts van de velden een groen vinkje verschijnt, moet u op de bevestigingsknop drukken. Als er een rood kruis verschijnt, betekent dit dat een dergelijke e-mail niet bestaat of met fouten is geschreven. Controleer of de spelling correct is en druk nogmaals op de bevestigingsknop. Daarna wordt een e-mail met instructies voor wachtwoordherstel naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. U moet de opgegeven link volgen en een nieuw wachtwoord voor uw account opgeven.

Als de gebruiker het antwoord op de geheime vraag weet, moet u in het eerste veld uw UIN invoeren en in het tweede - de beveiligingscode tegen spam. Nadat u de gegevens hebt bevestigd, wordt een nieuwe pagina geopend waar u een geheime vraag moet beantwoorden. Na het juiste antwoord kan de gebruiker een nieuw wachtwoord instellen.

En de derde optie is wachtwoordherstel met een mobiele telefoon. Nu moet u in de eerste regel uw mobiele telefoonnummer invoeren en in de tweede, zoals gewoonlijk, de beveiligingscode van robots. Als uw telefoonnummer in de database wordt gevonden, wordt er een sms-bericht met een nieuw wachtwoord naar verzonden.

Aanbevolen: