Hoe Het ICQ-wachtwoord Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het ICQ-wachtwoord Te Herstellen
Hoe Het ICQ-wachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Het ICQ-wachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Het ICQ-wachtwoord Te Herstellen
Video: How to Install ICQ App and Use It. Best Professional Review. 2024, Mei
Anonim

ICQ is een handig hulpmiddel om snelle berichten tussen vrienden uit te wisselen. Maar het kan zijn dat u het wachtwoord bent vergeten om toegang te krijgen tot het programma. Er zijn verschillende manieren om hem te herkennen en een gesprek in een vertrouwd formaat te beginnen.

Hoe het ICQ-wachtwoord te herstellen
Hoe het ICQ-wachtwoord te herstellen

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • -programma ICQ.

instructies:

Stap 1

Onthoud van welke webbron u de messenger hebt gedownload. Als je ICQ via Rambler hebt geïnstalleerd, is het vrij eenvoudig om de wachtwoordzin te achterhalen.

Stap 2

Bezoek deze website om herinnerd te worden aan het programmawachtwoord. Aan de linkerkant is er een pictogram met de tekst Rambler-ICQ. Klik op de link. Vervolgens wordt u naar de installatiepagina geleid.

Stap 3

Zoek het tabblad met de titel "Help". Klik op de knop. Zoek in het pop-upvenster van de website het item "Wachtwoorden" en klik erop. U wordt dan naar een webpagina geleid waar u een lijst met de meest voorkomende vragen krijgt om u aan het ICQ-wachtwoord te herinneren.

Stap 4

Profiteer van verdere aanbevelingen. Klik op de knop "Wachtwoordherstel". In het voorgestelde veld moet u uw eigen ICQ-nummer of e-mailadres noteren dat is geregistreerd bij het registreren van de messenger.

Stap 5

Voer vervolgens de tekens uit de afbeelding in op de regel die verschijnt. In de regel is dit bescherming tegen robots op internet. Klik volgende. Er wordt een wachtwoordmelding naar uw mailbox gestuurd.

Stap 6

Kopieer de ontvangen tekens en plak ze in de login-string. Nu heb je de mogelijkheid om te communiceren met familie en vrienden via de internetverbinding. Als u het ICQ-nummer schrijft, wordt de invorderingsprocedure vereenvoudigd. Wanneer u op "Volgende" klikt, start het programma met alle gegevens. Dit proces kan echter sterk worden verkort.

Stap 7

Probeer een andere optie om uw ICQ-wachtwoord te onthouden. Log in op www.icq.com. Selecteer vervolgens de knop "Help". Volg de instructies. U wordt gevraagd om een e-mail of ICQ-nummer in een lege regel in te voeren. Voer de zichtbare tekens in volgorde in en klik op Volgende.

Stap 8

Beantwoord daarna de beveiligingsvraag en voer een tweede keer uw e-mailadres in. Klik op Voltooien. Daarnaast kan de moeilijkheid zijn dat de website in het Engels is. Laad natuurlijk een andere browser als er geen vertaling van de woorden is. Uw problemen zijn opgelost.

Aanbevolen: