Hoe IPhone (iPad) Te Ontgrendelen

Hoe IPhone (iPad) Te Ontgrendelen
Hoe IPhone (iPad) Te Ontgrendelen

Video: Hoe IPhone (iPad) Te Ontgrendelen

Video: Hoe IPhone (iPad) Te Ontgrendelen
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, Mei
Anonim

Bij het gebruik van iPhone en iPad kunnen zich verschillende vervelende situaties voordoen, zoals het vergrendelen van het apparaat na het invoeren van het verkeerde wachtwoord. Het proces om de toegang te herstellen is eigenlijk niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt.

Hoe iPhone (iPad) te ontgrendelen
Hoe iPhone (iPad) te ontgrendelen

De eenvoudigste manier om uw iPhone (iPad) te ontgrendelen, is door het besturingssysteem te herstellen via iTunes. Deze methode heeft één belangrijk nadeel. Na herstel gaan alle gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen verloren. Alle informatie kan echter worden geretourneerd met behulp van eerder gemaakte back-ups. Als dergelijke kopieën niet beschikbaar zijn, kunt u gebruikmaken van de diensten van bedrijven die betrokken zijn bij gegevensherstelactiviteiten.

Dus om iOS naar iPhone (iPad) te herstellen, moet je verbinding maken met een computer waarop iTunes is geïnstalleerd. Dan moet je je gadget in de DFU-modus zetten. Om dit te doen, moet u tegelijkertijd de aan / uit-knop en de Home-knop ingedrukt houden. Na 10 seconden kan de aan/uit-knop worden losgelaten. Na een paar seconden kunt u ook de Home-knop loslaten. ITunes zal het apparaat dan detecteren. Vervolgens moet u de Shift-toets op uw computer ingedrukt houden (als uw computer een Mac van Apple is, dan de Alt-toets). Vervolgens moet u op de knop "Herstellen" klikken die verschijnt en de firmwareversie selecteren.

De herstelbewerking duurt 10-15 minuten, waarna het apparaat de geselecteerde versie van het besturingssysteem laadt. Zoals je kunt zien, is het ontgrendelen van je iPhone (iPad) niet moeilijk, dus wees niet boos als je de verkeerde code hebt ingevoerd. Door deze eenvoudige manipulaties kunt u de toegang tot uw telefoon (tablet) herstellen.

Aanbevolen: