Hoe Een Periode Te Openen In 1C

Inhoudsopgave:

Hoe Een Periode Te Openen In 1C
Hoe Een Periode Te Openen In 1C

Video: Hoe Een Periode Te Openen In 1C

Video: Hoe Een Periode Te Openen In 1C
Video: Спасение бомжа ►4 Прохождение Manhunt (PS2) 2024, Mei
Anonim

In het 1C-programma is er een blokkeerfunctie wanneer wordt geprobeerd documenten te plaatsen met een datum later dan de open periode. Die. als de periode van het eerste tot het tweede kwartaal in het programma is ingesteld, worden vanaf 1 april geen documenten voor het tweede kwartaal geplaatst. Om een periode te openen, is er een modus "Beheer van boekhoudkundige resultaten", het is ontworpen om het systeem van boekhoudkundige resultaten "1C: Boekhouding" te beheren.

Hoe een periode te openen in 1C
Hoe een periode te openen in 1C

instructies:

Stap 1

Voer uitsluitend 1C in.

Stap 2

Selecteer op het paneel van het hoofdmenu van het programma de opdracht "Bewerkingen / beheer van boekhoudresultaten".

Stap 3

In het verschenen venster "Boektotalen beheren" in de eerste regel "Berekening van totalen is ingesteld", wordt de huidige instelling voor het berekenen van totalen aangegeven, d.w.z. tot welk kwartaal de boekhoudresultaten in het programma worden berekend.

Stap 4

De tweede regel "Berekening instellen" geeft het kwartaal aan dat wordt ingesteld als de nieuwe grens voor het ondersteunen van de totalen.

Stap 5

In de derde regel van het venster "Boektotalen beheren" is er een knop "Volledige herberekening van totalen". Met zijn hulp worden alle boekhoudresultaten herberekend vanaf de vroegste bewerkingen die werden uitgevoerd aan het begin van het werk met het programma en tot het kwartaal dat in deze modus is ingesteld - de grenzen van ondersteuning voor de resultaten.

Stap 6

Gebruik de pijlen omhoog of omlaag in de tweede rij van het venster Boekhoudingsoverzicht om het vorige kwartaal te selecteren waarvoor u de totalen opnieuw wilt berekenen en voltooi het werk met deze periode.

Stap 7

Klik op de knop "Herberekening van totalen voltooien". Het programma start een proces waarvan u de beweging kunt zien in de informatieregel onder aan het programmabureaublad.

Stap 8

Na het einde van de herberekening van de totalen, klikt u op de knop "Berekening instellen". Het programma stelt de gewenste huidige periode in. Die. het door u opgegeven kwartaal wordt verplaatst naar de bovenste regel "Berekening van totalen", en het volgende kwartaal na de geselecteerde periode verschijnt op de tweede regel. Die. het programma herberekent de totalen naar het kwartaal dat je hebt opgegeven, en je hebt nu de mogelijkheid om in de huidige periode te werken.

Stap 9

Klik op de knop "Afsluiten", sluit het dialoogvenster.

Stap 10

Start het programma indien nodig opnieuw.

Aanbevolen: