Hoe Een Tekenfilm Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tekenfilm Op Schijf Te Branden
Hoe Een Tekenfilm Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Tekenfilm Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Tekenfilm Op Schijf Te Branden
Video: HOE MAAK JE EEN ANIMATIEFILM? | Willem Wever | NPO Zapp 2024, Mei
Anonim

Het maken van een homevideobibliotheek is een leuke en lonende ervaring. Nu biedt internet ons veel films en tekenfilms die gratis kunnen worden gedownload, dus het is heel gemakkelijk om een goede verzameling homevideo's samen te stellen.

Hoe een tekenfilm op schijf te branden
Hoe een tekenfilm op schijf te branden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - een programma voor het branden van schijven.

instructies:

Stap 1

Download en installeer DVD Flick-software. Volg hiervoor de link https://www.dvdflick.net/download.php, klik op de downloadlink, wacht tot het programma is gedownload en installeer het op uw computer. Voer het programma uit om de cartoon op schijf te branden. Dit programma is ontworpen om video om te zetten in een formaat dat bedoeld is voor weergave op dvd-spelers voor consumenten

Stap 2

Druk op de knop Menu-instellingen, selecteer het uiterlijk van het programma naar wens, druk op de knop Projectinstellingen, tabblad Algemeen. Stel hier de naam van de schijf in, selecteer de doelschijfgrootte (bijvoorbeeld 4,3 gigabyte), afhankelijk van de schijf die wordt gebruikt voor het opnemen van de tekenfilm. Stel vervolgens de coderingsprioriteit in op Onder normaal.

Stap 3

Ga naar het tabblad Video, selecteer het opnameformaat, de meest voorkomende is Pal. Selecteer het coderingsprofiel - Normaal, het is beter om geen snellere methoden te kiezen, de doelbitsnelheid (cartoonkwaliteit), selecteer de waarde van 4 megabits per seconde. Ga naar het tabblad Audio, stel de volumewaarde in en laat de rest van de parameters als standaard.

Stap 4

Ga naar het tabblad Afspelen om de instellingen voor het afspelen van de tekenfilm in te stellen. Selecteer de actie die de speler zal ondernemen nadat het bekijken is voltooid: speel de volgende opname af, speel de opname opnieuw af, stop het afspelen of ga terug naar het menu.

Stap 5

Vink vervolgens het vakje in het eerste vakje aan. Ga naar het volgende tabblad Project, selecteer de optie voor het branden van schijven, selecteer het station om te branden en schrijfsnelheid (4-6). U kunt de optie instellen om de opname te verifiëren en de schijf uit het station te verwijderen nadat de cartoon op dvd is gebrand. Klik op Toepassen.

Stap 6

Maak een map op schijf om het project op te slaan - klik hiervoor op de knop Bladeren, selecteer een map. Voeg cartoons toe aan het project, let op de downloadbalk aan de linkerkant van het scherm, daar kun je zien hoeveel meer ruimte er beschikbaar is in dit project. Als de indicator rood wordt, betekent dit dat je te veel bestanden hebt geselecteerd - verwijder er een of kies een lagere bitsnelheid.

Stap 7

Als alle cartoons zijn toegevoegd en er is nog steeds ruimte, stel dan de automatische bitrate-selectie in en het programma zal de kwaliteit automatisch selecteren. Pas het dvd-menu aan in het bijbehorende programmamenu. Klik op de knop Dvd maken. Klik op "OK" en wacht tot de cartoon naar de schijf is geschreven.

Aanbevolen: