Een Afspeellijst Maken Op De Speler

Inhoudsopgave:

Een Afspeellijst Maken Op De Speler
Een Afspeellijst Maken Op De Speler

Video: Een Afspeellijst Maken Op De Speler

Video: Een Afspeellijst Maken Op De Speler
Video: Een normale afspeellijst maken in Windows® Media Player 2024, Mei
Anonim

Soms is het bij bepaalde modellen draagbare spelers erg moeilijk om de instellingen voor het afspelen van muziek te begrijpen, omdat ze allemaal verschillend zijn en hun eigen kenmerken hebben, en de instructies niet altijd duidelijk zijn.

Een afspeellijst maken op de speler
Een afspeellijst maken op de speler

Noodzakelijk

  • - speler;
  • - software voor de speler;
  • - Windows Media Speler.

instructies:

Stap 1

Als je een Samsung-speler hebt, ga dan om een afspeellijst te maken naar het menu-item "Muziek" en selecteer de zoekopdracht naar nummers die je aan de afspeellijst wilt toevoegen op artiest, genre, album, enz.

Stap 2

Klik in de lijst met nummers die wordt geopend op de bestanden die zijn geselecteerd om toe te voegen met de knop rechtsboven, klik op het menu-item "Toevoegen aan afspeellijst". Herhaal de handeling voor andere nummers. U kunt een ander aantal afspeellijsten maken, afhankelijk van het model van uw draagbare apparaat.

Stap 3

Als je een speler van Sony hebt, sluit het apparaat dan aan op je computer met behulp van de USB-kabel die meestal bij de apparatuur wordt geleverd. Open alle beschikbare muziekinhoud met Windows Media Player, selecteer het menu-item "Afspeellijst maken". Voeg daarna de benodigde bestanden toe aan de afspeellijst en sla deze onder een bepaalde naam op in de speler in de juiste map. Houd er rekening mee dat deze functie alleen beschikbaar is op een paar Sony-modellen, de meeste ondersteunen het afspelen van afspeellijsten gewoon niet.

Stap 4

Als je een iPod hebt, maak dan een afspeellijst in iTunes met een draagbaar apparaat dat op je computer is aangesloten. Markeer de gemaakte afspeellijst met een vinkje in het tabblad "Muziek".

Stap 5

Als je een gewone hardware-besturingsspeler zonder scherm hebt, worden afspeellijsten gemaakt door muziek naar de map "Playlists" te kopiëren wanneer het apparaat is aangesloten op een computer. Niet alle draagbare muziekafspeelapparaten ondersteunen deze functie.

Stap 6

Veel moderne modellen draagbare spelers ondersteunen het.m3u-afspeelformaat. Open hiervoor het apparaat als een verwisselbare schijf, maak een afspeellijst met de juiste extensie met behulp van een gewone muziekspeler op uw computer en plaats deze in de juiste map.

Aanbevolen: