Een Game Opnemen Op X-box

Inhoudsopgave:

Een Game Opnemen Op X-box
Een Game Opnemen Op X-box

Video: Een Game Opnemen Op X-box

Video: Een Game Opnemen Op X-box
Video: Mario Kart op mobiel, Xbox zonder schijfjes en een enge game met ratten 2024, Mei
Anonim

Je weet waarschijnlijk al dat je niet alleen schijven met games kunt kopen, maar ze ook zelf kunt branden, en dit geldt niet alleen voor pc-games, maar ook voor consoleversies, bijvoorbeeld Xbox. Het enige dat u hoeft te weten, is hoe de afbeelding naar een lege schijf wordt geschreven.

Een game opnemen op X-box
Een game opnemen op X-box

Noodzakelijk

  • - software CloneCD, ImgBurn;
  • - het beeld van het spel;
  • - DVD + R DL-brander;
  • - lege schijf DVD + R DL.

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met opnemen, moet u een afbeelding voorbereiden, deze moet uit 2 bestanden bestaan - met de iso- en dvd-extensies. Nadat u CloneCD hebt geïnstalleerd, start u het door te dubbelklikken op het pictogram op uw bureaublad.

Stap 2

Klik in het geopende venster op de knop met de schijf en potlood "Brand CD van een bestaand afbeeldingsbestand".

Stap 3

Klik in het volgende venster op de knop Bladeren om de bovenstaande bestanden te openen. Selecteer de afbeelding en klik op de knop "Openen". Klik vervolgens op de knop Volgende.

Stap 4

Vervolgens moet u het station opgeven waarmee de opname zal worden gemaakt. Stel ook de schrijfsnelheid in. Onthoud de enige regel: hoe lager de schrijfsnelheid, hoe langer uw schijf meegaat en hoe minder leesfouten. Daarom wordt aanbevolen om de waarde in te stellen op 2, 4x of 4x. Klik op de knop "OK" om naar het volgende venster te gaan.

Stap 5

Bij snelheden van 2x tot 4x duurt de operatie meestal 20 tot 40 minuten. Wanneer de opname is voltooid, verschijnt er een melding op het scherm.

Stap 6

Dezelfde bewerking kan worden uitgevoerd met het ImgBurn-programma. Klik na het starten van het programma op het bovenste menu Extra en selecteer Instellingen.

Stap 7

Ga in het geopende instellingenvenster naar het tabblad Algemeen en selecteer de bijlage Pagina 1. Klik in het taalblok op de vervolgkeuzepijl en selecteer de regel "Russisch" en klik vervolgens op de knop "OK".

Stap 8

Let op de interface, nu zijn alle elementen in het Russisch. Klik in het bovenste menu op "Extra" en selecteer opnieuw "Opties". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Branden" en vink de vakjes aan naast de volgende items: "Sluit schijf …", "Allow BURN-Proof", "Volume lock: negeer …". Verlaat de opnamemodus "Auto". Klik op de knop OK om het venster te sluiten.

Stap 9

Selecteer de knop Afbeelding branden op schijf. Specificeer het pad naar het bestand met de dvd-extensie als bron. Het blijft om het station te specificeren, de schrijfsnelheid te selecteren en op de knop "Schrijven" te klikken.

Aanbevolen: