Audio Van Een Game Opnemen

Inhoudsopgave:

Audio Van Een Game Opnemen
Audio Van Een Game Opnemen

Video: Audio Van Een Game Opnemen

Video: Audio Van Een Game Opnemen
Video: GELUID OPNEMEN || Audacity Tutorial [Nederlands/Dutch] 2024, Mei
Anonim

Bij het maken van trainers en video's die zijn gebaseerd op videogames, moet je vaak de originele geluiden "uittrekken". Niet alle ontwikkelaars laten de gamebestanden vrij beschikbaar; audiobestanden kunnen worden gecodeerd in speciale bestanden of eenvoudig worden verborgen. Gebruik een speciaal programma om geluiden van games op te nemen.

Audio van een game opnemen
Audio van een game opnemen

Noodzakelijk

Sound Forge-software

instructies:

Stap 1

Aangezien dit programma vooral bekend is bij gebruikers van moderne computers, is het niet moeilijk om met dit programma geluid op te nemen. Vergeet na het starten van het programma niet alle actieve microfoons uit te schakelen, anders wordt de opname vanaf hen uitgevoerd. In games als Counter Strike is bijvoorbeeld het uitschakelen van de microfoon alleen niet voldoende. Typ in consolemodus de juiste opdracht (voice_enable "0") of stel deze waarde in in het configuratiebestand config.cfg.

Stap 2

Klik op het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm", dubbelklik in het geopende venster op het pictogram "Geluiden en audioapparaten". Ga op het tabblad "Audio" naar de volume-instelling bij het opnemen van geluid, zet de schuifregelaar in de bovenste positie (maximaal).

Stap 3

Er moet een nieuw bestand worden aangemaakt in Sound Forge. Klik op het menu Bestand en selecteer Nieuw of druk op Ctrl + N. Nu moet u beslissen over de opnamekwaliteit en de frequentie van in diskrediet brengen. Voor elke game kunnen deze waarden anders zijn, dus je kunt op internet zoeken naar gedetailleerde informatie over het in diskrediet brengen van de geluidsbestanden van een bepaalde game. We zullen kijken naar het voorbeeld van het spel Counter Strike.

Stap 4

Klik op het bovenste menu Bestand en selecteer vervolgens Eigenschappen of druk op alt="Afbeelding" + Enter. Ga in het geopende venster naar het tabblad Opmaak en stel de volgende waarden in:

- samplefrequentie: 22050;

- bitdiepte: 16 of 8;

- kanalen: mono.

In een nieuw venster verschijnt een verzoek, activeer het item Mix Channels.

Stap 5

Laten we nu direct naar de opname gaan. Klik op de knop Opnemen op de werkbalk (met een rode stip). In het geopende venster moet u precies de geluidskaart selecteren die momenteel actief is (apparaatitem). Klik in dit venster op de knop Opnemen en ga naar het spel.

Stap 6

Wanneer de gewenste hoeveelheid tijd is verstreken voor een bepaald muziekstuk, keert u terug naar het Sound Forge-programma en drukt u op de knop Stop of Pauze. Het geluid van het spel is opgenomen. Om de hele opgenomen track op te slaan, klikt u op het menu Bestand, selecteert u vervolgens het item Opslaan als, geeft u de opslaglocatie voor het bestand op en geeft u het bestand een naam. Het geluidsbestand wordt opgeslagen nadat u op de knop "Opslaan" hebt geklikt.

Aanbevolen: