Problemen Oplossen?

Inhoudsopgave:

Problemen Oplossen?
Problemen Oplossen?

Video: Problemen Oplossen?

Video: Problemen Oplossen?
Video: PROBLEMEN OPLOSSEN (AFL. 1) - Hoe krijg jij goed inzicht in jouw probleem? 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om problemen op te lossen. Om fouten te voorkomen, hebt u periodieke diagnose van het besturingssysteem, regelmatige software-updates en antivirusbescherming van uw computer nodig.

pc hulp
pc hulp

instructies:

Stap 1

Allereerst, wanneer een fout verschijnt, moet u de "standaard" tools van het besturingssysteem gebruiken, in het bijzonder foutcontrole. Om dit te doen, moet u naar "mijn computer" gaan en vervolgens met de rechtermuisknop klikken op de "eigenschappen" van de hoofdschijf waar het besturingssysteem zich bevindt. Vervolgens moet u naar het tabblad "service" gaan en het item selecteren - controleer het volume op fouten.

Stap 2

Tegelijkertijd is defragmentatie de standaardmanier om het besturingssysteem te voorkomen. Naast het oplossen ervan, voorkomt het dat er op veel manieren fouten optreden. U kunt het als volgt defragmenteren: Start - Alle programma's - Bureau-accessoires - Systeemwerkset - Schijfdefragmentatie. Het is raadzaam om het eens in de zes maanden vast te houden.

Stap 3

Voor het oplossen van problemen dient u uw software regelmatig bij te werken. Als u lang met deze zaak bezig bent, kunnen er conflicten ontstaan, die uiteindelijk problemen in het besturingssysteem kunnen veroorzaken. Dit geldt met name voor het besturingssysteem. Als u Windows XP hebt geïnstalleerd, moet u upgraden naar Service Pack 3, omdat eerdere versies er vaak voor kunnen zorgen dat toepassingen niet goed werken. Dit geldt ook voor stuurprogramma's, codecs, flash-spelers enzovoort.

Stap 4

Algemene analyse is een goede diagnose voor het besturingssysteem. Een dergelijke analyse kan worden uitgevoerd met het programma IObit Security 360. Het programma zoekt naar alle systeemproblemen en hun mogelijke oorzaken (ook niet-geüpdatete Windows).

Stap 5

Als deze maatregelen zijn toegepast, maar de fout toch verschijnt, moet u uitzoeken wat voor soort fout het is. Ga hiervoor naar: Start - Configuratiescherm - Systeembeheer - Event Viewer. U moet de items bekijken: toepassing, systeem. Er moet een rode cirkel met een kruis zijn. Er moet dubbel op worden geklikt. Dit geeft informatie over de oorzaak van de fout. Het zal moeten worden gecorrigeerd via een zoekmachine.

Aanbevolen: