Problemen Met Uw Computer Oplossen In

Inhoudsopgave:

Problemen Met Uw Computer Oplossen In
Problemen Met Uw Computer Oplossen In

Video: Problemen Met Uw Computer Oplossen In

Video: Problemen Met Uw Computer Oplossen In
Video: Fix Your PC/Device needs to be repaired-Boot Error Code 0x0000098 2024, Mei
Anonim

Als het nodig is om informatie uit het register te halen die niet beschikbaar is voor bewerking, hebt u een nieuwe systeemeenheid nodig. Simpel gezegd, u moet alle benodigde branches laden van het systeemregister van uw defecte computer van het Windows XP-besturingssysteem naar een ander register van het draaiende Windows XP-besturingssysteem. Het probleem is natuurlijk ernstig, maar oplosbaar.

Een computerprobleem oplossen
Een computerprobleem oplossen

Noodzakelijk

Personal computer, tweede (extra) computer

instructies:

Stap 1

U moet twee systeemblokken openen: de defecte en de normale. Haal uw harde schijf uit de kapotte systeemeenheid. Sluit hem vervolgens aan op een normaal werkende computer, alleen samen met je eigen harde schijf. Zet een nieuwe werkende computer met twee schijven aan. De harde schijf moet worden gedetecteerd. Het nieuwe systeem zal op zijn beurt een andere letter toewijzen aan de vorige systeempartitie, het zou bijvoorbeeld "K:" kunnen zijn.

Stap 2

Klik op de knop "Start" op uw computer en selecteer de kolom "Uitvoeren". Het venster "Programma uitvoeren" verschijnt, waar u het commando "regedit" typt, alleen zonder de aanhalingstekens. Selecteer in de Register-editor die verschijnt de naam van de sleutel van de vereiste vertakking. Het kan een sectie zijn met de naam "HKEY_LOCAL_MACHINE". Klik op "Bestand" en selecteer het tabblad "Hive laden". Ga in dit venster naar de map die de Windows XP-registerbestanden op de schijf bevat. Om precies te zijn, een systeem dat afkomstig is van een defecte computer. Het is vermeldenswaard dat de Windows XP-registerbestanden van de defecte computer, die moeten worden geladen in het register van het besturingssysteem, zich in de map: K: WindowsSystem32Config bevinden. Selecteer het gewenste bestand, bijvoorbeeld software. Probeer in het venster Load Registry Hive de naam van de gewenste sleutel in te voeren. Dit kan bijvoorbeeld de sectie "OLD_SOFTWARE" zijn.

Stap 3

De sectie HKEY_LOCAL_MACHINE geeft de subsectie OLD_SOFTWARE weer, die informatie over de software bevat. Het werd geïnstalleerd op de schijf van een kapotte computer. Open de OLD_SOFTWARE-subsectie en klik met de rechtermuisknop op deze map, die informatie over het gewenste programma bevat. Selecteer "Exporteren". Het bijbehorende bestand met informatie over het programma wordt opgeslagen met een speciale naam die door u wordt toegewezen met de extensie *.reg. Download daarna de OLD_SOFTWARE-tak uit het systeemregister. Om dit te doen, selecteert u de tabbladen "Bestand" en "Hive verwijderen" in de Register-editor. Sluit de register-editor.

Stap 4

Open vervolgens het bestand met de benodigde gedetailleerde informatie uit het register met behulp van het standaardkladblok van Windows XP en verwijder alle OLD_-voorvoegsels uit de registertak OLD_SOFTWARE. Alles moet worden opgeruimd zodat de naam SOFTWARE alle kanten op gaat. Bewaar het bestand. Dubbelklik nu op het gewenste bestand (.reg) en selecteer "Ja" in het dialoogvenster dat verschijnt.

Aanbevolen: