Toegankelijkheid Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Toegankelijkheid Uitschakelen
Toegankelijkheid Uitschakelen

Video: Toegankelijkheid Uitschakelen

Video: Tips u0026 Tricks - Android: TalkBack 2022, December
Anonim

De ingebouwde toegankelijkheidsfunctie van het Microsoft Windows-besturingssysteem is primair bedoeld voor mensen met verschillende lichamelijke beperkingen. Deze set tools maakt het werken met uw computer handiger en gemakkelijker. Toegankelijkheid uitschakelen kan met standaard Windows-tools.

Toegankelijkheid uitschakelen
Toegankelijkheid uitschakelen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren om de toegankelijkheid uit te schakelen.

Stap 2

Selecteer Overschakelen naar klassieke weergave aan de linkerkant van het toepassingsvenster en gebruik Toegankelijkheid2 om een ​​nieuw dialoogvenster te openen.

Stap 3

Ga naar het tabblad Algemeen en schakel het selectievakje naast Uitschakelen bij inactiviteit tijdens: in.

Stap 4

Geef de vereiste tijdsperiode op in het vervolgkeuzemenu en klik op de knop OK om de opdracht uit te voeren.

Stap 5

Klik op de knop Sluiten om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en druk tegelijkertijd op de toetsen Win + R (of Ctrl + Esc) om terug te keren naar het hoofdmenu Start voor een alternatieve methode om toegankelijkheid uit te schakelen.

Stap 6

Druk op de C-toets om naar het Configuratiescherm te gaan en druk op Tab om over te schakelen naar de klassieke weergave van paneelsnelkoppelingen.

Stap 7

Bevestig de opdracht met de functietoets Enter en selecteer Toegankelijkheid met de pijltoetsen.

Stap 8

Druk op de Enter-toets om uw keuze te bevestigen en ga naar het tabblad "Algemeen" van het dialoogvenster dat wordt geopend met de sneltoets Ctrl + Tab.

Stap 9

Gebruik de T-toets om het selectievakje Uitschakelen indien inactief voor: in te schakelen en geef het vereiste aantal minuten op met de pijltoetsen omhoog of omlaag.

Stap 10

Druk op de functietoets Enter om de opdracht te bevestigen en druk tegelijkertijd op Alt + F, C om het hulpprogramma Configuratiescherm te sluiten.

Stap 11

Ga terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Alle programma's om de toegankelijkheidsfunctie volledig uit te schakelen.

Stap 12

Selecteer het item "Standaard" en vouw de link "Toegankelijkheid" uit.

Stap 13

Haal het vinkje weg bij Gebruik deze ontwaakmethode onder Toetsenbord, Geluid, Beeldscherm, Muis en Algemeen en klik op OK om uw keuze te bevestigen.

Stap 14

Klik nogmaals op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Populair per onderwerp