Hoe De Windows-versie Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-versie Te Wijzigen
Hoe De Windows-versie Te Wijzigen

Video: Hoe De Windows-versie Te Wijzigen

Video: Hoe De Windows-versie Te Wijzigen
Video: How to Downgrade Windows 10 Pro to Windows 10 Home Edition 2024, Oktober
Anonim

Elke gebruiker weet dat een computer niet kan werken zonder een besturingssysteem. Het meest populaire besturingssysteem is "Windows", dus de gebruiker installeert het meestal. De ontwikkeling van technologieën staat niet stil, dus de Windows-versies worden tijdig bijgewerkt. Het moment komt dat u een nieuwe versie van het besturingssysteem moet installeren.

Hoe de Windows-versie te wijzigen
Hoe de Windows-versie te wijzigen

Noodzakelijk

1) Opstartschijf "Windows"

instructies:

Stap 1

Vernieuw uw computer. Vaak vereist een nieuwere versie van een besturingssysteem krachtigere hardware. Kortom, je moet je concentreren op RAM. Installeer ten minste vier gigabyte RAM voor een stabiele werking van de nieuwe versie van het systeem. Vergeet ook niet om alle benodigde bestanden van de systeemschijf over te zetten. Het zal worden geformatteerd.

Stap 2

Plaats de opstartbare schijf in het station. Start vervolgens uw computer opnieuw op. Ga tijdens de eerste keer opstarten van de computer naar het BIOS. Druk hiervoor op de DELETE-toets. Zoek de parameter "BOOT" in het BIOS. De "eerste" menuwaarde moet worden ingesteld als uw schijf. Zo niet, stel dan bloot. Druk op F10.

Stap 3

Nadat de computer opnieuw is opgestart, wordt deze opgestart vanaf het schijfstation. Het schijfmenu verschijnt. Kies ervoor om "Windows" van de nieuwe versie te installeren. De controle van de computerinstellingen begint. Na een paar minuten begint het programma met het scannen van harde schijven. Daarna wordt u gevraagd een lokale schijf te selecteren voor het installeren van het besturingssysteem. Kies uw systeemstation "C". Het programma zal u vragen om de schijf te formatteren. Na het formatteren begint het programma met het kopiëren van bestanden.

Aanbevolen: