Hoe Windu . Op Te Voeden

Inhoudsopgave:

Hoe Windu . Op Te Voeden
Hoe Windu . Op Te Voeden

Video: Hoe Windu . Op Te Voeden

Video: Hoe Windu . Op Te Voeden
Video: PaternosterenkolenDortmund2011.wmv 2024, Mei
Anonim

Windows-besturingssystemen zijn relatief onbetrouwbaar. Velen hebben te maken gehad met crashes die zijn ontstaan tijdens het werken met deze besturingssystemen. Maar er is één positief punt: moderne versies van Windows hebben een ingebouwd herstelmechanisme.

Hoe Windu. op te voeden
Hoe Windu. op te voeden

Noodzakelijk

Systeemherstel schijf

instructies:

Stap 1

Als de computer stopt met opstarten en u zeker weet dat het probleem in het besturingssysteem zit, ga dan verder met het herstellen van de parameters. Een teken van een storing in het besturingssysteem is meestal dat de computer vastloopt tijdens het opstarten. Houd er rekening mee dat als de computer helemaal niet wordt ingeschakeld of 2-3 seconden werkt en opnieuw wordt opgestart, het probleem zeker niet in het besturingssysteem zit.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op door op de Reset-knop te klikken. Na een tijdje verschijnt er een menu met opties voor het opstarten van het besturingssysteem. Markeer Laad laatst bekende juiste configuratie en druk op Enter. Als het besturingssysteem niet in deze modus is opgestart, start u de pc opnieuw op en selecteert u het item "Windows Veilige modus". Als het systeem in deze modus succesvol opstart, opent u het configuratiescherm en selecteert u het menu "Back-up en herstel".

Stap 3

Ga naar "Systeem- of computerinstellingen herstellen". Geef het systeemarchief op dat automatisch of met uw hulp is gemaakt. Klik op de knop Volgende en wacht tot de computer opnieuw is opgestart.

Stap 4

Als het systeem niet opstart in Veilige modus, gebruik dan een herstelschijf of installatieschijf. Plaats het in de drive en zet de computer aan. Houd de F12-toets ingedrukt en kies in het nieuwe venster om op te starten vanaf het dvd-station. Open het menu Geavanceerde herstelopties. Selecteer "Systeemherstel" uit de beschikbare opties. Selecteer een onderbrekingspunt en klik op Volgende.

Stap 5

Als het falen van de opstartsector de oorzaak is van de systeemfout, selecteert u Opstartherstel terwijl u de schijf gebruikt. Bevestig deze bewerking en wacht tot de pc opnieuw is opgestart.

Aanbevolen: