Hoe Roverpc G5 Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Roverpc G5 Te Flashen
Hoe Roverpc G5 Te Flashen

Video: Hoe Roverpc G5 Te Flashen

Video: Hoe Roverpc G5 Te Flashen
Video: Руки вниз лучший в мире инструмент для коррекции пробега - вот почему 2024, April
Anonim

Firmware is speciale systeemsoftware die is ingebed (“embedded”) in een hardwareapparaat (mobiele telefoon, smartphone, navigator, enz.).

Hoe roverpc g5 te flashen
Hoe roverpc g5 te flashen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - PDA;
  • - firmwarebestanden.

instructies:

Stap 1

Flash het apparaat opnieuw vanaf uw computer, download en installeer eerst de patch die nodig is voor een succesvolle roverpc g5-flashing. De patch kan worden gedownload via de link https://www.rom-update.ru/content/605.html. Laad de batterij van uw apparaat volledig op. Zet de rover aan, sluit hem aan op de computer en wacht op de synchronisatieverbinding. Voer eerst de patch uit voordat u het roverpc g5-apparaat flasht en volg de instructies om het te installeren. Schakel het apparaat uit

Stap 2

Installeer de daadwerkelijke firmware voor de roverpc g5. Schakel hiervoor het apparaat weer in. Als de firmware een enkel.exe-bestand is, start u het en volgt u de instructies. Als er meerdere bestanden zijn (diskimage_Ver.nb0, EBOOT.nb0, Device Software Update Utility.exe, vl1d_pda_Ver.mot, ExtendedRom.img, nova_pda_033105.mot), kopieer ze dan naar de map C: WindowsTemp en voer de Device Software Update Utility uit.exe …

Stap 3

Wacht tot het knipperen is voltooid en het apparaat opnieuw wordt opgestart. Het belangrijkste is dat de computer op dit moment niet wordt uitgeschakeld, dus voer geen programma's op de computer uit en raak deze helemaal niet aan totdat de firmware is voltooid.

Stap 4

Flash de roverpc g5 met een geheugenstick. Om dit te doen, neemt u het bestand Diskimage_Ver.nb0 van de vereiste firmware, hernoemt u het naar Diskimg.nb0. Dit bestand zou 65.536.000 bytes moeten wegen, dus gebruik WinHEX om de eerste 12 bytes ervan af te snijden (ze vertegenwoordigen de kop). Het apparaat werkt niet als de firmware is geflitst met een bestandsgrootte van 65 536 012.

Stap 5

Hernoem vervolgens het bestand ExtendedRom.img naar Extended.img, kopieer deze bestanden naar de geheugenkaart met behulp van een kaartlezer, naar de hoofdmap. Zet dan je PDA uit, steek de geheugenkaart erin, ga naar de bootloader. Het zou automatisch de firmwarebestanden moeten herkennen en beginnen te knipperen. Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: