Toegang Krijgen Tot De Map Systeemvolume-informatie

Inhoudsopgave:

Toegang Krijgen Tot De Map Systeemvolume-informatie
Toegang Krijgen Tot De Map Systeemvolume-informatie

Video: Toegang Krijgen Tot De Map Systeemvolume-informatie

Video: Toegang Krijgen Tot De Map Systeemvolume-informatie
Video: System Volume Information, как удалить папку ? (gpedit.msc) 2023, Maart
Anonim

Het is geen toeval dat de map Systeemvolume-informatie de systeemmap wordt genoemd. Het slaat servicebestanden van het besturingssysteem op: kopieën van programmabestanden, rapporten, gegevens over lopende procedures, bronnen voor systeemherstel, enzovoort. Standaard is de toegang tot deze map gesloten.

Toegang krijgen tot de map Systeemvolume-informatie
Toegang krijgen tot de map Systeemvolume-informatie

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

U moet beheerdersrechten hebben om dergelijke wijzigingen aan te brengen. Controleer uw privilegeniveau in het gedeelte Gebruikersaccounts of neem contact op met uw computerbeheerder. U kunt ook een apart account aanmaken waarmee u verschillende handelingen op uw pc kunt uitvoeren. Systeembestanden weergeven in Mijn Computer-vensters. Ga hiervoor naar de eigenschappen van de vensters "Deze computer", klik op het item "Organiseren" bovenaan het scherm en selecteer "Map- en zoekopties".

Stap 2

Ga naar het tabblad "Beeld" en breng de volgende wijzigingen aan: vink het vakje aan naast "Verborgen bestanden en mappen weergeven" en schakel de selectievakjes "Beveiligde systeembestanden verbergen", "Gebruik eenvoudig delen van bestanden" uit. Bevestig de wijzigingen door op de knop "OK" te klikken. U opent dus volledig alle systeemmappen en bestanden die zich in het besturingssysteem van de computer bevinden. Probeer niets te verwijderen, omdat u het systeem kunt beschadigen en niet meer kunt herstellen.

Stap 3

Configureer toegangsrechten voor de map: klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de map Systeemvolume-informatie en klik vervolgens met de linkermuisknop op het item "Eigenschappen". Voeg op het tabblad "Beveiliging" uw gebruiker toe en stel de benodigde rechten in de onderstaande lijst in. Nu kunt u de inhoud van de map Systeemvolume-informatie bekijken en wijzigen. U moet geen bestanden uit deze map verwijderen als u niet helemaal zeker weet waarvoor ze zijn. Gebruik speciale hulpprogramma's om vrije ruimte vrij te maken als je die nodig hebt. Controleer ook mappen op schadelijke toepassingen, aangezien virussen zich vaak in het systeem verbergen.

Populair per onderwerp