Hoe Versier Je Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Je Computer
Hoe Versier Je Je Computer

Video: Hoe Versier Je Je Computer

Video: Hoe Versier Je Je Computer
Video: Hoe versier je je kamer? 2024, Mei
Anonim

Als je graag een stukje van jezelf in alles om je heen wilt brengen, of gewoon besluit om een werkplek voor een computer uit te rusten, onthoud dan dat je mogelijkheden bijna net zo eindeloos zijn als bij het inrichten van een kamer of een heel appartement. Denk er bij het inrichten van uw computer aan dat versieringen uw workflow niet mogen hinderen of u mogen afleiden van belangrijke dingen.

Hoe versier je je computer
Hoe versier je je computer

instructies:

Stap 1

Versier de binnenkant van je computer. Als u de eigenaar bent van een krachtige computermachine, waarom zou u dan niet een deel van de mogelijkheden ervan besteden om het een perfecter uiterlijk te geven. Download geanimeerde wallpapers online - verander je bureaublad in een aquarium met creatieve vissen of de Saharawoestijn, waar een karavaan bedoeïenen doorheen trekt. Met een enorm aantal allerlei opties kunt u een achtergrond kiezen die precies past bij uw interesses en hobby's.

Stap 2

Installeer de screensaver - dit zijn kleine mensen, fruit, pinguïns en andere grappige wezens die over je bureaublad bewegen. Ze kunnen met je muis spelen, in mappen klimmen en zich verstoppen en een heleboel andere dingen doen. Ze zijn uitstekende stressverlichters en "volgen" tot op zekere hoogte uw bureau.

Hoe versier je je computer
Hoe versier je je computer

Stap 3

Koop professionele airbrush bij een computerwinkel of bestel online. Personaliseer je monitor, muis, toetsenbord en meer door hun uiterlijk te updaten met airbrush-stickers. Als je een meester kent die het met de hand doet, breng dan je processor naar hem toe en laat hem er een helse machine of een Trojaans paard van maken. Vergeet niet op te scheppen tegen je vrienden, ze zullen zo'n transformatie zeker waarderen.

Stap 4

Neem gewone stickers en fluorescerende verf en versier gewoon je auto zelf, laat je fantasie de vrije loop en teken op je computer wat je persoonlijk wilt - je kunt altijd de stickers verwijderen en de verf wassen, maar 's nachts, wanneer je het licht uitdoet, zult u versteld staan van wat u met een gewone computer zou kunnen doen.

Aanbevolen: